Kakvo razbijanje: Hrvatska 'pomela' Slovačku!

Hrvatski rukometaši bez ikakvih su poteškoća u Bratislavi došli do pobjede protiv Slovačke (32:21) u 5. kolu skupine 4 kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

12.6.2013.
22:15
VOYO logo

Naša je reprezentacija još ranije osigurala plasman na kontinentalnu smotru koja će se održati od 14. do 26. siječnja sljedeće godine u Danskoj, no i dalje je u lovu na prvom mjesto u skupini koje bi joj donijelo nešto lakši ždrijeb za EP.

U tom je smislu pobjeda u Slovačkoj iznimno važna, baš kao što je i neočekivani remi Mađara u Latviji (25:25). Hrvatska sada ima bod više od Mađarske i u posljednjem će joj kolu biti dovoljan i domaći remi protiv Latvije za prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golužini izabranici furiozno su otvorili utakmicu u Bratislavi. Na krilima Manuela Štrleka i Blaženka Lackovića ekspresno su poveli sa 6:0 i praktički nokautirali domaće rukometaše koji se od toga više nisu oporavili. Sjajna igra naše reprezentacije donijela joj je vodstvo 21:11 na poluvremenu, a u nastavku je održavanje prednosti bilo samo pitanje rutine.

Najefikasniji je u hrvatskom dresu bio Štrlek sa sedam pogodaka (šut 7/7), a po četiri su gola dodali Ivan Čupić i Josip Valčić. Kod Slovaka je prvo ime sa šest pogodaka bio Martin Stranovsky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina 4

Slovačka - Hrvatska 21-32

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Latvija - Mađarska 25-25

Redoslijed: 1. Hrvatska 8 2. Mađarska 7 3. Latvija 3 4. Slovačka 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo