IZBORNIK RUKOMETAŠA ZADIVIO IZJAVOM NAKON NOVE LOŠE IGRE: / 'Nakon ove utakmice možemo samo rasti'

Image
10.8.2016.
7:39
VOYO logo

Svladana je Argentina rezultatom 27-26 i to pogotkom Domagoja Duvnjaka sa sedam metara nekoliko sekundi prije kraja susreta. Izbornik Željko Babić u svemu vidi jednu dobru stvar - "nakon ove utakmice možemo samo rasti, samo treba imati vjere u sebe", tvrdi.

'Točno je da smo imali sreće'

"Točno je da smo imali sreće i svakako je točno da ovu utakmicu nije bilo lako za gledati, ali ovaj turnir je proces u kojem mi možemo samo biti bolji. Protiv Katara sam preuzeo odgovornost za poraz, a s Argentinom smo imali i malo sreće, no to je sport, negdje izgubite, a negdje dobijete. Glavno je da su se momci borili i pokazali kako se igra za Hrvatsku. Sada nam slijede klasici s Danskom i Francuskom, te ćemo nakon tih utakmica znati na čemu smo. Ako dobijemo Dansku već smo praktički u četvrtfinalu", kazao je Babić, koji je probao neuobičajenu varijantu sa sedam igrača u polju bez vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

ŠOKANTAN PORAZ HRVATSKIH RUKOMETAŠA NA STARTU OLIMPIJSKOG TURNIRA! Katar pregazio Kauboje sa 7 razlike

Image
ŠOKANTAN PORAZ HRVATSKIH RUKOMETAŠA NA STARTU OLIMPIJSKOG TURNIRA! /

Katar pregazio Kauboje sa 7 razlike

"Slažem se, nije se pokazalo uspješno, ali to ne znači da u sljedećoj utakmici to neće funkcionirati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak priznao da ga ne ide

Domagoj Duvnjak preuzeo je na kraju utakmice odgovornost na sebe i devet sekundi prije kraja zabio sedmerac vrijedan pobjede.

"Ja obično ne pucam sedmerce, ali se dogodilo da oni koji pucaju na ovoj utakmici nisu bili pravi, što se i događa u ovakvoj utakmici kada igrate s ekipama protiv Argentine. Trener mi je deset minuta prije kraja rekao da ja pucam sedmerce. Što se tiče moje igre spreman sam i imam svježinu, ali me šut ne ide. No imam snage i to me veseli. Vjerujem da ćemo protiv Danaca već vidjeti pravu Hrvatsku", kazao je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Slično razmišlja i Marko Kopljar.

"Ova pobjeda će nam dati poticaj i samopouzdanje koje smo izgubili porazom protiv Katra. Naša obrana 6-0 nije funkcionirala, jer su nas probijali, ali je bilo puno bolje s 5-1. Ipak se u našoj igri još osjeća grč, i mi možemo daleko, daleko bolje. Što turnir bude odmicao, vjerujem da ćemo rasti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo