Nakon Balića još jedno iznenađenje: 'Mali je strava!'

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, Slavko Goluža, objavio je konačan popis putnika na Svjetsko prvenstvo koje će se od 11. do 27. siječnja igrati u Španjolskoj.

9.1.2013.
19:09
VOYO logo

Izbornik Goluža će u Španjolsku voditi 17 igrača, a nakon desetodnevnih priprema s popisa su otpali Nikola Špelić, Josip Valčić i Marin Šego - što je i najveće iznenađenje jer će umjesto bivšeg prvog vratara Zagreba koji je potpisao za poljsku Wislu, na SP ovoga puta njegova klupska zamjena - 21-godišnji Filip Ivić.

Za komentar ovoga poteza nazvali smo legendu hrvatskog rukometa Zlatana Saračevića, koji zna sve o 'malome', jer radi kao trener druge momčadi Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa to je odlično, to je vrhunski potez jer radi se o mladom igraču koji će za dvije godine biti najbolji vratar svijeta. I to nije uopće upitno. Kad je naša mlada reprezentacija u finalu Europskog prvenstva osvojila zlato, Filip je imao 24 obrane. On je sada prvi vratar Zagreba i on je budućnost hrvatskog rukometa. To vam je drugi Šterbik. Kad je ovdje bila Barcelona, Šterbik ga je gledao i rekao: 'Mali je strava!'. To je dečko iz Zagreba, iz naše škole rukmeta, i zaista je fanatstičan. Kažem, to nije ono 'pričam ti priču', on je sigurna budućnost i ovo je velik potez", izjavio je Saračević za Sportski.net.

Izbornik Goluža ovako je najavio Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam zadovoljan pripremama, bilo je kratko, ali naporno. Nitko se nije ozlijedio i to je jako važno. Na svako natjecanje idemo po medalju pa su i sada takva očekivanja", izjavio je Goluža dok je dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac u svom stilu postavio ciljeve:

"Prvi cilj je četvrtfinale, a sve ispod toga je neuspjeh".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRATARI: Alilović, Ivić KRILA: Čupić, Horvat, Štrlek, L. Šprem KRUŽNI: Vori, Musa, Marić DESNI VANJSKI: Kopljar, Stepančić SREDNJI VANJSKI: Duvnjak, Vuković; LIJEVI VANJSKI: Lacković i Gojun, Mandalinić, Bičanić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo