'Imale smo osjećaj kao da je utakmica Srbiji puštena!'

30.1.2012.
9:14
VOYO logo

Danijela Mistrić iz Dugog Rata i Amanda Marić iz Mostara rukometašice su Crvene zvezde, a u utakmici za broncu bodrile su hrvatsku reprezentaciju s tribina Beogradske arene. Nisu krile razočaranje što Golužini izabranici nisu igrali glavnu utakmicu dana, za zlato protiv Danske.

"Nismo zadovoljne igrom naših rukometaša u polufinalnoj utakmici. Mislimo da se nisu dovoljno borili za to finale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako igraju u Zvezdi, nisu se ohrabrile taj dan doći u Arenu bodriti Hrvatsku. Ipak bi to bilo previše hrabro s obzirom na ozračje kakvo je u Srbiji stvoreno prema hrvatskim navijačima. Ne bi im previše pomoglo ni to što su djevojke.

"Gledale smo utakmicu na TV-u i jako se živcirale. Imale smo osjećaj kao da je utakmica puštena, kao da su naši odlučili poslati Srbiju u finale", kaže Danijela koja je u finalu navijala za reprezentaciju Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro će djevojke doći u Zagreb budući da će Zvezda igrati s Lokomotivom u Challenge kupu.

"Veselimo se toj utakmici, a još više bismo se veselile kad u Zagrebu ne bi bilo nereda kakvi su bili u Srbiji. Strašno je to što su Hrvati proživljavali u Srbiji za vrijeme Europskog prvenstva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njima se ništa nije dogodilo niti su imale problema, a malo ih je utješila i suigračica i kapetanica Zvezde Marija Čolić koja je navijala da Hrvatska osvoji medalju.

Curama je bar pobjeda Hrvatske u utakmici za treće mjesto donijela zadovoljstvo, u toj borbi za medalju pala je jaka Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo