DIREKTOR REPREZENTACIJE

[VIDEO] IGOR VORI JEDVA JE SUSPREGNUO SUZE DOK JE GOVORIO O DUVNJAKU: ‘Kako on to radi, svaka čast, Dule’

Direktor reprezentacije jedva je suspregnuo suze dok je hvalio Domagoja Duvnjaka

Hrvatska rukometna reprezentacije je u Stockhlomu protiv Španjolske nastupila u svom devetom finalu na velikim natjecanjima upisavši šesti poraz.

Ostali smo na dva olimpijska zlata (1996, 2004) i svjetskim zlatom (2003), dok smo šest puta poraženi u finalima. Po tri puta u finalima svjetskih i europskih prvenstava.

Nakon utakmice svoje je dojmove podijelio direktor reprezentacije Igor Vori.

Svaka čast, Dule

“Najteže je igračima, oni su iznijeli najveći teret. Nisu sretni, ali ja sam ponosan na ono što su pokazali od početka do kraja, nakon epske i teške borbe danas je nedostajalo malo sreće i koncentracije”, rekao je Vori u razgovoru za RTL.

“Ovo što su prikazali, to se rijetko viđa. Prošao sam puno toga, ali ovo je rijetko, nije slučajno, već su dečki na prošlom turniru najavili sve i sada su pokazali karakter kakav sam rijetko vidio. Tužni smo, vidjeli smo svoju šansu, znamo da smo je imali, ali rekao sam momcima: ‘Puno je još finala pred vama”, rekao je Vori koji se osvrnuo na povijesni uspjeh.

ON JE MORAO BITI S REPREZENTACIJOM NA EURU: Bi li s njim uzeli zlato? ‘Držim se svog mišljenja, pa makar bilo i posljedica’

“Srebro je za povijest, ja igračima to sada ne mogu objasniti, znam što prolaze, znam koliko ih boli. Kad se ohlade, bit će svjesni svega. Kad smo odlazili na Euro, ispratili su nas bez euforije i to nije loše, ali igrači su vjerovali u sebe i mi u njih, pojedinac ne pobjeđuje, a ovi igrači su kolektiv na koji moramo biti ponosni. Ovo je najava za budućnost”, rekao je Vori.

Direktor reprezentacije jedva je suspregnuo suze dok je hvalio Domagoja Duvnjaka.

“Kako Dule to vodi, kako drži igrače zajedno, moram mu reći, svaka čast, To je… Svaka čast, Dule”, zaključio je Vori.

Povratak na Net.hr