Hrvatski rukometaši pokazali koliko su jaki uoči EP-a

Hrvatska rukometna reprezentacija uvjerljivo je pobijedila Tunis u obje prijateljske utakmice na pripremama u Umagu te tako na najbolji način najavila Europsko prvenstvo.

5.1.2014.
21:15
VOYO logo

Prijateljske utakmice s Tunisom Goluži služe kao proba uoči Europskog prvenstva u Danskoj, jedinog velikog natjecanja s kojeg našoj reprezentaciji nedostaje zlatna medalja.

Izbornik je veći dio prve utakmice uigravao prvi sastav - Duvnjak, Kopljar, Čupić, Vori, Štrlek i Lacković, koji se ozlijedio već na početku utakmice, ali po zadnjim informacijama, ozljeda nije teže prirode. Na golu je bio Mirko Alilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je od početka krenula u očekivanom smjeru, pa su tako u susretu bez tvrdih obrana Kauboji na poluvrijeme otišli sa šest pogodaka prednosti, u jednom su trenutku bili i na plus osam, te posao zaključili na plus sedam.

Najučinkovitija su opet u hrvatskoj reprezentaciji bila krila, Ivan Čupić i Manuel Štrlek sa po pet golova, dok je Zlatko Horvat postigao četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličan scenario se ponovio i u drugom susretu, kada je Horvat zabio šest, a Čupić ponovno pet golova. Europsko prvenstvo je na rasporedu od 12. do 26. siječnja.

1. Hrvatska 4 boda 2. Švedska 4 3. Crna Gora 0 4. Bjelorusija 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspored:

13. siječnja: Hrvatska - Bjelorusija 33:22 15. siječnja: Hrvatska - Crna Gora 27:22 17. siječnja: Hrvatska - Švedska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice igraju se u 18.00 u Kopenhagenu.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo