HRVATSKA PRED NAJVEĆIM ISPITOM DO SADA: / Červar progovorio o velikoj prednosti idućeg suparnika; 'Oni si to mogu priuštiti dok su stvari kod nas drugačije'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Rasplet skupine C na rasporedu je u utorak navečer

18.1.2021.
14:07
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon Japana i Angole, hrvatsku rukometnu reprezentaciju u utorak u Aleksandriji čeka Katar, vodeći sastav skupine C nakon dva kola. Pobjeda Hrvatskoj donosi prvo mjesto i nešto lakši raspored igranja u drugom krugu.

Image
KAUBOJI DOZNALI TKO IH SIGURNO ČEKA U DRUGOM KRUGU: /

'Pred nama je najvažnija, a sigurno i najteža utakmica u skupini'

Image
KAUBOJI DOZNALI TKO IH SIGURNO ČEKA U DRUGOM KRUGU: /

'Pred nama je najvažnija, a sigurno i najteža utakmica u skupini'

"Bit će to vrlo teška utakmica, iscrpljujuća. Tu se radi zapravo o velika dva boda koja se prenose. Naš pristup je važan i moramo se transformirati u ekipu koja vjeruje u sebe i svoju moć. Moramo pokušati nametnuti našu i igru da mi diktiramo. Obrana koja se popravila mora dati još više, a u napadu moramo biti štedljivi na lopti, lukavi, mudri... Velika natjecanja nisu igre gdje se netko nadigrava nego tko pobjeđuje. Važna su nam ta dva boda i tu ćemo usmjeriti naše snage. Moramo tako razmišljati i to će biti najvažnija taktika. Oni imaju 3.4 igrača koji su nositelji igre. Na njih ćemo se skoncentrirati i da podignemo našu igru. Bit će to dobar meč", rekao je izbornik LinoČervar i progovorio o problemima tijekom priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidi se da su više nego mi zajedno. Oni si mogu priuštiti da prekinu prvenstvo i pripremaju se za SP. Mogu svašta. Kod nas je drugačije. Mi smo se pripremali u drugoj atmosferi nego druge reprezentacije i stalno smo bili u izolaciji. Nismo došli tu totalno pripremljeni i spašava se što može", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da će nakon prve pobjede, svaka sljedeća utakmica biti bolja i da ćemo dalje nastaviti kao jučer u drugom poluvremenu protiv Angole. Svjesni smo da još uvijek imamo nekih stvari koje moramo poboljšati, pogotovo u obrani. Ali turnir je dug, nije lako igrati s ovakvim brzim i pod navodnike divljim ekipama kao Japan i Angola, ali vidjet ćemo sad protiv Katara kako će izgledati. Bit će to jedan dobar ispit za nas, sigurno su dobra ekipa i znaju igrati rukomet. Moramo primiti što manje golova, večeras ćemo ih još detaljno analizirati i razviti te taktičke zamisli, moramo se koncentrirati na nas“, dodao je MarkoMamić.

“Jako mi je drago i presretan sam što sam dobio priliku jučer. Zna se kakvi igrači igraju na mojoj poziciji, to su sve veliki dečki koji igraju u respektabilnim klubovima. Pričao sam s Jankom Kevićem puno puta, i njemu jako puno ovo sve znači, rekao je da nikad nije kasno i njemu je ovo sigurno ispunjenje sna. Što se tiče sutra, Katar je jedna ekipa s kojom smo se već susretali, igraju ozbiljan rukomet s europskim dodirom. Jako su kvalitetni na svim pozicijama, imaju veterana na golu Šarića koji zna spustiti roletu, imaju i dobre šutere. Bit će taktički drugačija utakmica, Katar ima Španjolca za trenera, on je taj svoj sistem prenio na svoju ekipu. Tako da moramo biti maksimalno fokusirani i koncentrirani, motivirani smo i nadamo se najboljem“, poručio je HalilJaganjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo