KOMBINACIJA VIŠE NEMA MNOGO, OVO JE SAD BITNO: / Hrvatska izbjegla najluđi scenarij, evo što nas vodi u polufinale

Image
Foto: PIXSELL

Bilo je mnogo kombinacija, sad je sve mnogo jasnije

24.1.2018.
16:46
PIXSELL
VOYO logo

Prije no što su na parket Arene izašle rukometne reprezentacije Švedske i Danske kombinacija kako do polufinala bilo je mnogo, preciznije, rasplet se nudio u ovim varijantama. Prema izračunu EHF-a, hrvatska rukometna reprezentacija će igrati u poluzavršnici ako:

- pobijedi u utakmici protiv Francuske i Švedska ne pobijedi u utakmici protiv Norveške

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- remizira u utakmici protiv Francuske i Švedska izgubi protiv Norveške

- pobijedi u utakmici protiv Francuske s tri gola razlike i Švedska pobijedi Norvešku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- pobijedi u utakmici protiv Francuske s barem dva gola razlike i Švedska pobijedi Norvešku, pod uvjetom da završe s većim brojem postignutih golova od Švedske (trenutačno 52) u krugu triju reprezentacija s istim brojem bodova (Francuska, Švedska, Hrvatska)

- pobijedi u utakmici protiv Francuske rezultatom 21-19 i Švedska pobijedi Norvešku, pod uvjetom da ima veću gol razliku u odnosu na Švedsku * (ovdje stvari postaju nevjerojatno zanimljive)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- upiše poraz protiv Francuske i Norveška svlada Švedsku s točno četiri gola razlike, pod uvjetom da ima više postignutih pogodaka (trenutačno 63) u odnosu na Švedsku i Norvešku u zatvaranju kruga triju reprezentacija s istim brojem bodova (Hrvatska, Švedska, Norveška).

* Pobijedi li Hrvatska Francusku 21-19 i Švedska svlada Norvešku 30-28 odluka o drugom polufinalistu bit će donesena ždrijebom jer će momčadi imati isti broj bodova kroz međusobne oglede, jednaku razliku pogodaka, isti broj postignutih i isti broj primljenih golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ovo sada je manje važno, a Hrvatska će do polufinala i remijem protiv braće Karabatić i društva. Znači, Červarovi momci igrat će među posljednja četiri ako ne izgube od Francuske. U slučaju poraza među četiri najbolja će Šveđani.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo