PRIPREME ZA EP / Hrvatska možda jest izgubila od Njemačke, ali Červar je zadovoljan! 'Obrana je bila sjajna'

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Hrvatska obrana 5-1 bila je enigma za Nijemce. U prvom poluvremenu

24.10.2019.
19:47
Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo
Image

Njemačka šokirala Hrvatsku usred Arene: Pripreme za Europsko prvenstvo nisu dobro počele

Image

Njemačka šokirala Hrvatsku usred Arene: Pripreme za Europsko prvenstvo nisu dobro počele

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u Zagrebu je u prijateljskoj utakmici pobijedila Njemačka 26:25. Iako poraz nije dobar, izbornik Lino Červar sa smješkom je napustio Arenu jer vidio je sjajnu obranu 5-1 i nove mlade igrače, među kojima je iskočio najbolji strijelac utakmice - Vlado Matanović.

Hrvatska obrana 5-1 bila je enigma za Nijemce, početni sastav s Duvnjakom i Cindrićem i Stepančićeve bombe stvarale su probleme uglednim gostima u zagrebačkoj Areni. U prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom, kada je Červar krenuo rotirati, Nijemci su pobjegli na plus pet. No i tako izmiješani sastav Hrvatske pokazao je karakter. Hrvatska se vraća iz ponora u pet minuta. Potegli su Šebetić i debitant Matanović, podržao ih je na vratima Šego i Hrvatska u pet minuta prelazi u vodstvo.

Igralo se do kraja gol za gol i Hrvatska je imala zadnji napad za izjednačenje. Cindrić je preuzeo odgovornost no Quenstedt brani. Poraz 26:25 koji i ne peče toliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Červar je na dobitku jer vidio je da se može računati na Hrstića, Šarca, a zapamtite Vladu Matanovića. Desno krilo Gorenja u svom debiju za Hrvatsku bacao se na glavu i završio utakmicu kao najbolji strijelac s pet pogodaka. Vratio se u kockasti dres i Luka Šebetić s tri pogotka.

Izgubiti utakmicu nikada nije ugodno, no nakon što su mladi lavovi odigrali ovako - u Hannover se putuje sa osmijehom na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvertira za muške, bile su ženske reprezentativke. u svom prvom nastupu u Areni cure su odigrale 21:21 s Njemicama. Gošće su imale zadnji šut za pobjedu no zaustavila ga je na vratima TeaPijević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo