HRVATSKA DANAS IDE PO 5. MJESTO: / Zlatko Horvat najavio kako pobijediti u utakmici koju švedski rukometaši ne žele igrati

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Hrvatska rukometna reprezentacija večera igra svoju posljednju utakmicu na SP-u

26.1.2019.
8:36
AFP
VOYO logo

Susretom za peto mjesto konačnog poretka hrvatska rukometna reprezentacija okončat će ovogodišnje Svjetsko prvenstvo. Suparnik je Švedska, reprezentacija iz čijih redova stižu izjave koje ukazuju na to koliko im ova utakmica malo znači.

"Teško je imati dva slobodna dana, a zatim igrati za peto mjesto. Naravno, ova utakmica je potpuno besmislena. Radije bismo otišli kući na spavanje, pred nama je teško proljeće u našim klubovima. Jasno je da želimo preskočiti ovu utakmicu, ali isto tako znam da je moramo odraditi", kazao je nedavno za švedske medije Mattias Zachrisson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠVEĐANI NE ŽELE IGRATI PROTIV HRVATSKE ZA 5. MJESTO: /

'Utakmica je besmislena, želimo kući'

Oproštaj uz pobjedu

U redovima Hrvatske, srećom, drugačija priča. Iskusni Zlatko Horvat najavio je susret za RTL pri čemu je rekao da se Hrvatska pokazala u dobrom svjetlu tijekom rukometnog Mundijala, ali i podvukao ono što nije bilo kako je trebalo biti.

"Želimo se oprostiti s pobjedom. Mislim da je bilo odlično prvenstvo. Žalimo zbog Brazila, ali ostalo smo odigrali na vrhunskom nivou. Možemo biti ponosni na ovakav uspjeh. Šteta da to nije okrunjeno polufinalom, bilo bi nam svima ljepše. Što se mene tiče, dobro se osjećam. Ima sigurno par igrača koji su nas vukli, mislim pritom na Musu, Karačića i Duvnjaka, oni su sigurno iscrpljeni. Treba zato dobro rasporediti minutažu u utakmici", veli Horvat koji zna otkud će Kaubojima prijetiti najveća opasnost u utakmici koja započinje u 20:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijediti njihovim oružjem

"Čeka nas jaka reprezentacija koja igra brz rukomet. Imaju stvarno jaku polukontru i brzi centar. Morat ćemo biti jako oprezni. Obrana mora biti na razini kao u zadnje dvije utakmice, kad smo bili čvrsti i kompaktni. Oni imaju dosta dobra krila, pogotovo lijevo, tako da na njega moramo pripaziti. Pokušat ćemo ih dobiti njihovim oružjem, dakle kontrom i polukontrom", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo