NIJE IŠLO TAKO GLATKO / Horvat nakon poraza u zadnjoj pripremnoj utakmici: 'Spremni smo za prvenstvo'; Jaganjac: 'Možemo bolje od ovoga večeras'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

U petak je Hrvatska slavila s 30-23, a u subotu je poražena s 26-28, te s porazom idu na EURO gdje ih u četvrtak u Szegedu čeka Francuska

8.1.2022.
18:37
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u zadnjem je pripremnom susretu pred odlazak na Europsko prvenstvo u Osijeku izgubila od Rusije s 26-28 (11-13).

Hrvatski rukometaši su, bez svojih ponajboljih vanjskih igrača Domagoja Duvnjaka i Luke Cindrića, koji su u izolaciji zbog pozitivnih testova na koronavirus, kao i bez krila Davida Mandića, u Osijeku nisu uspjeli i drugi puta poraziti Rusiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CROATIA CUP /

Hrvatska poražena u zadnjoj pripremnoj utakmici prije odlaska na Europsko prvenstvo

Image
CROATIA CUP /

Hrvatska poražena u zadnjoj pripremnoj utakmici prije odlaska na Europsko prvenstvo

Horvat: 'Spremni smo za prvenstvo'

U petak je Hrvatska slavila s 30-23, a u subotu je poražena s 26-28, te s porazom idu na EURO gdje ih u četvrtak u Szegedu čeka Francuska.

"Sretni ne možemo biti kada izgubimo, ali što je tu je. Nanizale su nam se tehničke greške, Rusi su iskusna ekipa i znali su ovu utakmicu privesti kraju. Sada trebamo čekati 10. 1. i jutarnji PCR da konačno podvučemo crtu prije prvenstva", rekao je izbornik Hrvatske, Hrvoje Horvat, nakon utakmice za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spremni smo za prvenstvo, imamo još 2-3 dana do početka prvenstva i nadamo se da će nam se priključiti igrači koji nedostaju. Teško je pričati sada o popisu, još je sutra cijeli dan i dok ne dođu 10. navečer rezultati testiranja nećemo ništa komentirati o tome."

Jaganjac najbolji strijelac

U jučerašnjoj utakmici najbolji je strijelac utakmice bio Ivan Martinović, a danas je njegovu poziciju preuzeo Halil Jaganjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šuterski je danas Halil pokazao svu svoju raskoš. Rekli smo ako je kolektiv dobar i ako smo dobri u glavama onda će taj kolektiv nekoga izboriti na vrh", rekao je Horvat.

Jaganjac: 'Možemo bolje od ovoga'

Zatim se obratio i sam Jaganjac koji je zadovoljan svojim današnjim performansama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što smo dobro napravili jučer mislim da smo danas malo pokvarili. Odigrali smo dobro do neke 45. minute i opet smo pali i to moramo popraviti. Imali bi krivi stav da ne vjerujemo u prolaz u Szegedu, ali moramo igrati naš najbolji rukomet jer znamo da možemo bolje od ovoga večeras", rekao je Jaganjac.

"Danas je bilo popunjenija dvorana nego jučer i stvarno hvala svima koji su došli. Nadam se da će tako biti i u Mađarskoj jer nam to puno znači."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo