NA VRHU SKUPINE / Gromovi udaraju jako! Nexe rutinski do još jedne gostujuće pobjede u Europa ligi

Image
Foto: Profimedia.hr

Pretposljednju utakmicu u grupi Nexe igra u idući utorak 21. veljače protiv Alpla HC Harda na domaćem terenu, a u posljednjem kolu ide u goste drugoplasiranom Sportingu

15.2.2023.
8:44
Profimedia.hr
VOYO logo

Našički Nexe je u mađarskoj na gostovanju kod Balatonfureda nastavio svoj pobjednički niz na gostovanjima u ovosezonskoj Europa ligi. Hrvatski doprvak je bez nekoliko važnih igrača pobijedio žilave domaćine sa 28:31 te na taj način dva kola prije kraja grupne faze učvrstio prvu poziciju u grupi ispred Sportinga i Grtanollersa.

Gromovi su dobro otvorili utakmicu te su bez Ivana Sršena i kapetana Janka Kevića uspjeli napraviti do poluvremena prednost od dva pogotka razlike. Rutinirano su vodili utakmicu uspijevajući se oduprijeti upornim pokušajima Mađara da sustignu naše doprvake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dramatičnoj završnici u kojoj su Gromovi ušli s dva pogotka prednosti stvari je prelomio crveni karton Szucsa koji je isključen zbog udaranja Markušića u vrat. To je bilo dovoljno da momčad Branka Tamšea dođe do sedme pobjede u osam susreta koje je ove sezone odigrala u Europa ligi.

Najefikasniji u redovima Nexea su bili Pribetić sa sedam i Moslavac sa šest pogodaka dok su domaću momčad predvodili Sretenović s osam i Hornyak sa sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretposljednju utakmicu u grupi Nexe igra u idući utorak 21. veljače protiv Alpla HC Harda na domaćem terenu, a u posljednjem kolu ide u goste drugoplasiranom Sportingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo