Goluža: Zašto ne bismo iznenadili Španjolce?

'Što se tiče Kopljara, ako neće moći igrati u napadu zbog ozlijede moći će igrati barem u obrani. Što se tiče Španjolske, zašto ih ne bi iznenadili.

7.3.2011.
17:57
VOYO logo

Izbornik hrvatskih rukometaša Slavko Goluža iznio je nekoliko rečenica novosti u vezi momčadi uoči susreta kvalifikacija za EP sa Španjolskom.

"Buntić je došao i izgleda da će biti spreman za utakmicu u četvrtak protiv Španjolaca. S obzirom da nemamo Valčića i Lackovića, imam četiri igrača na toj poziciji i nakon ovih nekoliko treninga odlučit ću tko će od njih početi utakmicu. Drago mi je što su nakon dužeg vremena s nama Nikola Blažičko koji je imao sjajnu polusezonu u njemačkom Lubbcekeu, te Damir Bičanić koji se odlično snašao u francuskom Chamberyju. Što se tiče Kopljara, ako neće moći igrati u napadu zbog ozlijede moći će igrati barem u obrani. Što se tiče Španjolske, zašto ih ne bi iznenadili. Cilj je ne primiti više od 24 pogotka", rekao je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Čupić zračio je optimizmom, kao i uvijek.

"Nadam se da će me do lipnja zaobići sve moguće ozljede. Rame i koljeno su zasad dobro. Španjolska je jaka, sastavljena uglavnom do igrača Ciudad Reala i Barcelone. No, ako sam ja s Lowenom pobijedio Barcelonu u gostima, zašto ne bi i sa Hrvatskom", pita se Čupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Blažičko već ima dosta godina staža, mladost reprezentacije slabo poznaje.

"Moram priznati da ove nove igrače uope ne poznajem, ali se na njima vidi da su to već sve izgrađeni igrači i da su se dobro uklopili sa ovim starijima. Sa svoje 33 godine znam što me čeka u Španjolskoj i ukoliko mi izbornik ukaže priliku dat ću sve od sebe da opravdam poziv", kazao je Blažičko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103010828006 arti-201103050260006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo