Balić visoko podigao letvicu: 'Očekujem i priželjkujem polufinale'

Bivši najbolji svjetski rukometaš Ivano Balić aktivan je protagonist Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru. Ne u ulozi igrača, već kao stručni sukomentator BeIN Sportsa.

20.1.2015.
11:06
VOYO logo

U razgovoru za Jutarnji listBalić je pohvalio uvjete koji vladaju u Kataru, a osvrnuo se i na dosadašnji dio natjecanja.

"Najbolje se momčadi tek pomalo zagrijavaju, vidi se da još uvijek nitko nije u punoj formi. Ono što je pozitivno i što mi se jako sviđa je to što su se momčadi iz srednjeg i donjeg doma svjetskog rukometa u kvalitativnom smislu prilično približile najboljima. Primjerice, gledao sam Argentinu, sviđa mi se kako igraju", rekao je Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentacija na startu je natjecanja upisala pobjede protiv Austrije, Tunisa i Irana, a Balić dosad nije bio kritičan o igri Kauboja i svjestan je činjenice da će se igra reprezentacije podizati iz utakmice u utakmicu.

Nadolazeću utakmicu protiv Makedonije (srijeda) budući je koordinator u hrvatskom rukometu opisao sljedećim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će jako teško jer Makedonci na ovom prvenstvu igraju vrlo dobro. Uigrani su, dugo su zajedno, dobro su posloženi. Siguran sam da neće biti lako uzeti bodove. Pogledao sam njihove utakmice."

Komentirao je rukometni velikan i konkretne ciljeve reprezentacije na svjetskoj smotri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem i priželjkujem polufinale. Ne bude li tako nije svijet propao. Tada će se sjesti i vidjeti ako se negdje griješilo, vidjeti što se može popraviti i nastaviti tako. Bez obzira što cijelo desetljeće i više u nizu imamo uspjehe, mi smo ipak mala zemlja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo