FRANCUSKI TRENER NAHVALIO HRVATSKOG VRATARA: / 'On je svjetska klasa, doveli smo ga čim se ukazala prilika'

Image
Foto: AFP

Hrvatski vratar seli u jednu od najboljih francuskih ekipa

21.1.2019.
17:26
AFP
VOYO logo

Francuski Montpellier će od sljedeće sezone pojačati Marin Šego koji neće imati lagan posao jer uskače na mjesto Vincenta Gerarda, koji seli u PSG. Međutim u Montpellieru su presretni što su uspjeli dovesti Šegu u svoje redove.

"On je stalni igrač u Ligi prvaka, nastupao je za Kielce, Szeged, hrvatsku reprezentaciju... Šego je svjetska klasa koja jako dobro zna što može očekivati i kako igrati u Ligi prvaka. Kada se ukazala prilika, nismo niti trenutka dvojili o njegovom angažmanu", istaknuo je trener Montpelliera Patrice Canayer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazi još zvijezda

Nova imena su i 22-godišnje desno krilo Yanis Lenne koji je inače igrač Barcelone na posudbi u Aixu, zatim lijevo krilo iz bukureštanskog Dinama Hugo Descat, lijevi vanjski iz Barcelone Gilberto Duarte te pivot Porta Alexis Borges.

Ugovore su produžili Valentin Porte, Diego Simonet, Jonas Truchanovičius i Nikola Portner do lipnja 2022. godine, Kylian Villeminot, Julien Bos i Melvyn Richardsondo lipnja 2021. godine i to će biti glavnina momčadi za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo