DUVNJAKOV NASLJEDNIK SAM UNIŠTIO BJELORUSE: / Nova hrvatska zvijezda bacala je u očaj protivnika

Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

Luka Cindrić (23) briljirao je u sinoćnoj pobjedi Hrvatske nad Bjelorusijom 31-25 (18-15).

17.1.2017.
9:33
AFP, CHARLY TRIBALLEAU
VOYO logo

Sredni vanjski Hrvatske, jedini trenutni legitimni nasljednik Domagoja Duvnjaka (28), postigao je osam golova iz deset pokušaja uz osam asistencija. U jednom trenutku Cindrić je imao realizaciju 8-8.

GOLČINA KOJA JE ODUŠEVILA I LEGENDARNOG BOMBARDERA: Pogledajte potez Hrvata kojim je zapalio Kinderarenu

Općenito gledajući, u jučerašnoj utakmici srednji vanjski su bili možda i najbolji. Cindrić je ubijao, a kad je u drugom poluvremenu ušao Domagoj Duvnjak kako bi prelomio utakmicu, stvar za Bjeloruse bila je riješena. Ukupno su Cindrić i Duvnjak kombinirano zabili 12 poena i prelomili susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

Zanimljiv je ovaj Cindrić. Takav igrač treba Hrvatskoj. Vižljast, prodoran, sa sjajnim osjećajem za igru i prostor. Čovjek zna dodati, razigrati, baš je pravi hakler... Jučer je svojim loptama s očima ubio Bjeloruse, a golovima ih totalno dotukao.

"Igrao je obranu, igrao je napad, zabio je penale. Neka sjedne u autobus i odveze dečke u hotel", rekao je Saračević nakon utakmice za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova brzina također imponira. Cindrić je, očekivano, bio proglašen igračem utakmice, a njegova sjajne poteze, kao i ostale najzanimljivije trenutke jučerašnje utakmice, možete pogledati u videu sažetaka susreta dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo