Hrvatski reprezentativac poslao poruku: 'To bi bila katastrofa'

Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak oprostio se prošli vikend od HSV-a, kluba u kojem je igrao posljednjih pet godina i u čijem je dresu osvojio sve najvažnije trofeje.

27.5.2014.
12:50
VOYO logo

Duvnjak će od sljedeće sezone biti član njemačkog prvaka Kiela, a od Hamburga se oprostio s četiri gola u pobjedi protiv Emsdettena (30:23).

"Što će mi najviše nedostajati? Sve će mi nedostajati. Ovaj mi je klub postao poput obitelji", rekao je Duvnjak za Morgenpost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko je tjedana, piše njemački dnevnik, za Duvnjaka bila zastrašujuća ideja da će sljedeće sezone morati igrati protiv bivših suigrača. No, sada to priželjkuje više od svega jer bi to značilo da se klub spasio od financijske propasti i da je dobio dozvolu za nastup u Bundesligi.

"Bila bi katastrofa da se HSV ugasi", kaže Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš je rukometaš s HSV-om osvojio Njemački kup 2010., pa Bundesligu godinu dana kasnije, a lani i Ligu prvaka. Početkom ove godine izabran je za najboljeg svjetskog rukometaša.

"Sve to ne bih postigao bez svojih suigrača, a posebno hvala treneru Martinu Schwalbu. Puno sam naučio od njega, uvijek je vjerovao u mene. Beskrajno ga poštujem", rekao je Duvnjak i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada se radujem novom izazovu u Kielu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo