DRAMA U BJELORUSIJI: / Šestorica zagrebaša završila u bolnici!

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Rukometaši PPD Zagreba u nedjelju su u sklopu SEHA lige slavili protiv Meškova s 24:21, a prava je drama počela nakon utakmice u Bjelorusiji.

8.9.2015.
13:08
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Kako je izvijestio PPD Zagreb na svojoj internetskoj stranici, odmah po povratku u hotel na želučane se tegobe požalio vratar Filip Ivić, a nešto kasnije je isto napravio i Domagoj Pavlović. U hotel je pozvana hitna pomoć koja je morala intervenirati i u slučajevima Stefana Vujića i fizioterapeuta Slobodana Škorića. Svi su imali simptome proljeva, povraćanja i visoke temperature zbog čega su primili injekcije.

Propustili zrakoplov za Zagreb

Sljedeće su jutro hrvatski prvaci autobusom trebali krenuti prema Minsku gdje su se trebali ukrcati na zrakoplov za Frankfurt, pa za Zagreb. No, priča se dodatno zakomplicirala. Osim Vujića, nitko se od zaraženih nije osjećao bolje, a s istim su im se simptomima ujutro pridružili Leon Šušnja, Luka Stepančić i glasnogovornik kluba Goran Roknić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svu je šestoricu hitna pomoć prevezla u bolnicu gdje su primili infuziju nakon čega su pušteni natrag u hotel. Cijela je momčad propustila let, a novi je planiran za utorak navečer iz Varšave. Po povratku u Zagreb šestorica oboljelih će biti prebačena u bolnicu gdje će obaviti detaljne pretrage kako bi se ustanovilo što je uzrokovalo probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, sve se ovo događa u trenucima kad je pod upitnikom utakmica Bjelorusija - Luksemburg u kvalifikacijama za Europsko nogometno prvenstvo. Čak 16 luksemburških reprezentativaca se, naime, otrovalo u hotelu u Minsku i pitanje je hoće li se uspjeti oporaviti do predviđenog početka dvoboja.

Image
ŠPAGETI ALA LUKAŠENKO: /

16 reprezentativaca otrovano hranom!

Image
ŠPAGETI ALA LUKAŠENKO: /

16 reprezentativaca otrovano hranom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo