SREBRNI IZBORNIK

ČERVAR IZJAVOM NAPRAVIO VELIKU KONFUZIJU: Evo kada Mago di Umago napušta hrvatsku reprezentaciju

Červar je nakon utkamice izjavio da neće više voditi Hrvatsku na svjetskim i europskim prvenstvima

Oni su imali više širine i iskustva, a mi smo imali dosta problema i zato smo izgubili, kazao je u izjavi za RTL nakon poraza u finalu EURA od Španjolske u Stockholmu izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar.

U finalu europskog rukometnog prvenstva u Stockholmu hrvatska reprezentacija je izgubila od Španjolske sa 20:22 upisavši treći poraz u finalima europskih prvenstava.  Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar osvojio je sedmu medalju s olimpijskih igara, te svjetskih i europskih prvenstava.

“Šteta za zlato. ali trebamo biti zadovoljni srebrom. Ovo je bila rovovska bitka u finalu, nije bilo Cindrića, a naši vanjski igrači nisu bili raspoloženi. Španjolska obrana je bila čvrsta i jaka te smo nakraju ipak ostali bez snage i koncentracije. Čestitam svojim igračima na cijelom turniru, krvavo su zaradili ovo finale. Ništa im ne zamjeram, za zlato je trebalo malo više,ponosno se vraćamo kući”, kazao je Červar koji je najavio da ove godine napušta kormilo Hrvatske.

[VIDEO] DUVNJAKOVE IZJAVE ĆE VAM SLOMITI SRCE: Kapetan u suzama gutajući knedle – ‘Pretužan sam i vruć sam…’

“Zahvalan sam i ponosan za sve medalje koje sam osvojio i ne mogu se ništa žaliti. Zahvalan sam svim igračima koje sam vodio i svim pomoćnicima. Ja više neću voditi Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima”, zaključio je Mago di Umago.

Svojom je izjavom stvorio veliku konfuziju, no istina je da on ne odlazi nakon Europskog prvenstva. već je davno Červar najavio da će otići na kraju 2020. godine.

To, ukratko, znači da Lino ostaje s našim rukometašima i u kvalifikacijama za Olimpijske igre te će nas voditi na ljeto u Tokiju.

Povratak na Net.hr