ZANIMLJIVE OPSERVACIJE / Briljirala je na golu pa 'bocnula' bivšeg izbornika i komentirala svoju frizuru: 'Kažu da je ova pletenica čarobna'

Pred kamerama je dojmove nakon visoke pobjede protiv Kine podijelila Tea Pijević.

3.12.2023.
19:25
VOYO logo

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine A na Svjetskom prvenstvu u Goteborgu deklasirala Kinu sa 39-13 (19-7) i tako osigurala prolazak u drugi krug natjecanja.

Image
IDEMO DALJE /

Izbornik Obrvan zadovoljan nakon prve pobjede na Svjetskom prvenstvu: 'Malo smo popravili utisak'

Image
IDEMO DALJE /

Izbornik Obrvan zadovoljan nakon prve pobjede na Svjetskom prvenstvu: 'Malo smo popravili utisak'

Po pet golova za Hrvatsku postigle su Valentina Blažević, Mia Brkić, Lara Burić i Dejana Milosavljević, dok je Xiaoqing Li zabila četiri za Kinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon razočaravajućeg remija protiv Senegala na startu, izabranice Ivice Obrvana ozbiljno su shvatile reprezentaciju Kine i ostvarile iznimno uvjerljivu pobjedu. Susret je pred kamerama komentirale Tea Pijević, koja je s 11 obrana bila briljantna:

"Sada izgleda da nas je prva utakmica vratila u život. Nije da smo neozbiljno shvatile Senegal, ali jednostavno nije bio naš dan. Ja uvijek govorim i mislim da smo mi još reprezentacija koja može pobijediti svakoga može izgubiti svakoga. Danas protiv Kine znali smo da je veliki ulog. Odigrali smo kako mi znamo dobra obrana dosta trčanja i nadam se da sad idemo samo prema boljem. A bila smo mi spremna i prvu utakmicu. Samo jednostavno ništa nam nije polazilo za rukom, a danas je to sport. Nismo roboti i greške se događaju", rekla je Pijević i nastavila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta za tu prvu utakmicu, ali dok je sve u našim rukama nećemo žaliti. Slažem se. Imamo široku klupu po prvi put da možemo reći da svaka cura može odigrati na visokom nivou. Možda smo mogli i prije, ali nismo mijenjali. Mislim da se danas trebamo dobro odmoriti i utakmica protiv Švedske na sve ili ništa. Kažu da je ova pletenica čarobna nekim zagovornikom. Malo sam promijenila frizerku. A vidjet ćemo protiv Švedske kako će biti."

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo