BRAZILCI NI SAMI NE ZNAJU KAKO SU NAS POBIJEDILI: / 'Pogledao sam na semafor i pomislio: 'Koji ku*ac se zbiva?'

Image
Foto: Screenshot

Nimalo ne čudi što su Brazilci nakon utakmice s Hrvatskom bili sjajno raspoloženi

20.1.2019.
22:16
Screenshot
VOYO logo

Brazilci su u utakmici protiv Hrvatske na Svjetskom rukometnom prvenstvu bili autsajderi, no na kraju su nas nadigrali, uspjeli iskoristiti naše pogreške i doći do pobjede od tri razlike. Brazilski reprezentativac Thiago Petrus Santos nije krio oduševljenje nakon velike pobjede.

"Nitko nije mislio da će danas biti ovako. Napravili smo neke lude akcije koje smo vježbali na treningu jučer i danas je sve funkcioniralo. U napadu smo odigrali odlično protiv sjajne hrvatske obrane. Mislim da je to bilo ključno na utakmici", rekao je Petrus za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi iznenađeni igrom Brazila

Vodstvo protiv Hrvatske nije došlo slučajno. Brazilci su odigrali odličnu utakmicu, dok Hrvatska nije bila na pravoj razini.

"Pogledao sam na semafor, vidio da vodimo i pomislio: 'Koji k***c se događa? Vodimo pet-šest pogodaka protiv Hrvatske, što se događa?' Na kraju je bilo jedan-dva razlike, bilo je blizu, ali do kraja smo odlično odigrali", priznao je Petrus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su inače poznati po čvrstoj obrani, Brazilci su danas odigrali odlično u napadu koji je bio ključan za njihovu pobjedu. Također, njihovi vratari obranili su nekoliko zicera.

"Osjećam se fantastično, presretan sam. Ovo je nešto posebno. Koliko god bili veliki, Brazil je mala zamlja što se rukometa tiče. Nismo kao Hrvatska koja je osvojila sve i ovo je velika pobjeda za nas", zaključio je Petrus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo