BRAZIL KREIRAO SENZACIJU DANA: / Južnoamerikanci uzeli skalp krvniku Hrvatske s Olimpijskih igara

Image
Foto: AFP, LOIC VENANCE

Brazil je kreirao senzaciju u skupini A svladavši favoriziranu Poljsku 28-24.

15.1.2017.
0:13
AFP, LOIC VENANCE
VOYO logo

Za senzaciju dana su se pobrinuli Brazilci koji su sa 28-24 pobijedili favoriziranu Poljsku. Južnoamerikance su do pobjede vodili Toledo s osam i Langaro sa sedam pogodaka, dok je kod Poljaka najraspoloženiji bio Paczkowski sa šest golova. Ovo je bio drugi poraz za Poljsku koja na ovom turniru ima problema u igri. Nije to ona Poljska koja je pobijedila Hrvatsku u posljednjem susretu tih dviju reprezentacija na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Image

Francuska lako protiv Japana

U istoj skupini je najveći favorit za osvajanje SP-a, domaćin Francuska, nije imala težak posao protiv Japana slavivši 31-19. Tricolori su utakmicu odigrali bez svog važnog igrača Luke Karabatića koji je zbog ozljede gležnja otpao za naredni tijek turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
Foto: AFP, LOIC VENANCE

Norveška bolja od Rusije

U posljednjem susretu 2. kola skupine A Norveška je pobijedila Rusiju rezultatom 28-24. Bila je to druga pobjeda Norvežana pa su tako uz Francusku s četiri boda zasjeli na čelo skupine. Rusija se s dva osvojena boda iz prve utakmice protiv Japana nalazi na trećem mjestu skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Španjolska ostvarila drugu pobjedu na turniru

U skupini B Španjolska je upisala drugu pobjedu na turniru. S 26-21 poražen je Tunis. Najbolji strijelci Španjolske bili su Victor Tomas i David Balaguer s po 5 pogodaka. U redovima Tunižana najefikasniji je bio Amen Toumi sa 5 postignutih golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Slovencima derbi skupine B

U derbiju skupine B Slovenci koje vodi bivši trener PPD Zagreba Veselin Vujović su nakon napete i izjednačene utakmice svladali neugodni Island sa 26-25 i tako došli do druge pobjede na SP-u. Bezjak je zabio šest, dok su Kavtičnik i Zarabec dodali četiri gola za Slovence. Elisson je bio najefikasniji kod Islanda sa sedam golova.

Image

Rutinske pobjede Danske i Makedonije

U posljednje dvije utakmice dana Danci i Makedonci ostvarili su rutinske pobjede. Danci su svladali Egipat 35-28, dok je Makedonija sredila Angolu 31-22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su na rasporedu sljedeći susreti:

U skupini A: Francuska - Norveška

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B: Island - Tunis

U skupini C: Bjelorusija - Saudijska Arabija i Čile - Njemačka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini D: Argentina - Švedska, Bahrein - Katar

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo