dva mjeseca pred rio / Babić poručio: 'Bit ćemo sretni ako odemo na Olimpijske igre, ali bit će jako teško'

'Bit ćemo sretni ako odemo na Olimpijske igre, ali bit će jako teško', poručio je izbornik rukometne reprezentacije Željko Babić dva mjeseca prije olimpijskih kvalifikacija. Vjeruje da Hrvatska ima još dosta prostora za napredak

12.2.2016.
20:09
VOYO logo

Slavlje nakon europskog prvenstva se još nije ni stišalo, a izbornik Babić već je koncentriran na pripreme za kvalificijski turnir Olimpijskih igara. Kaže - igra je dobra ali mjesta za napredak ima.

Kada ste na takmičenju, nemate vremena za novinare za tisak za čitanje sve te stvari koje vam ruše atmosferu koncentraciju Željko Babić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obrana preciznije možemo biti bolji u napadu disciplinirani igrači zaborave i igra svatko što hoće", rekao je Željko Babić.

Izbornik je pojasnio i zašto tijekom prvenstva baš i nije bio rječit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada ste na takmičenju, nemate vremena za novinare za tisak za čitanje sve te stvari koje vam ruše atmosferu koncentraciju", naglasio je izbornik.

Hrvatska će se u skandinavskom grotlu boriti za odlazak u Rio. Skupina je teška, ali nije nemoguće proći, kaže Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša je obveza da se dobro pripremimo da naš angažman bude na nivou moramo biti spremni mentalno i fizički na sve", dodao je Babić.

Hrvatska nije uspjela dobiti organizaciju kvalifikacijskog turnira za odlazak u Rio i zato će, kaže Babić, biti mnogo teže.

"Mi nismo uspjeli dobiti kvalifikcaijski turnir dobila je danska i norveška to je kao da hrvatska igra u mostaru sigurno da će biti ogroman pritisak", tvrdi izbornik Kauboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali najbolje se to vidjelo u Poljskoj - u sportu je sve moguće.  

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo