BABIĆ OPRAO IGRAČE: / 'Što sam im rekao? To bi bilo pregrubo za televiziju'

Image

Izbornik hrvatskih rukometaša Željko Babić priznao je da je bio vrlo oštar u razgovoru s igračima na poluvremenu subotnje utakmice protiv Bahreina.

9.4.2016.
20:29
VOYO logo

Hrvatska je u 2. kolu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre svladala Bahrein s 33-22, ali na poluvremenu je rezultat bio neodlučen (14-14), a nedorasli je suparnik u prvom dijelu gotovo cijelo vrijeme vodio.

'Jeste li vi normalni?'

"Ovo nije cirkus! Jeste li vi normalni", urlao je Babić još za vrijeme minute odmora u prvom poluvremenu, a očito ništa blaži nije bio ni u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, HENNING BAGGER
Image
Foto: AFP, HENNING BAGGER

Marko Kopljar

"Bila je ovo jako teška utakmica zbog niza razloga, nije ugodno igrati neodlučeno na poluvremenu protiv Bahreina. Rekao sam igračima ono što sam trebao, malo smo porazgovarali i u nastavku smo odigrali na normalnoj razini. Jasno je da je bilo ljutnje jer sam procijenio da ih jedino tako mogu potaknuti. Što sam im rekao? Bilo bi pregrubo to reći na televiziji", izjavio je Babić za Doma TV.

Ulazi Slišković

Hrvatska će u nedjelju u Herningu igrati protiv Norveške (18 sati) u odlučujućoj utakmici za plasman u Rio de Janeiro. Izbornik je uoči tog dvoboja najavio određene promjene u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo problema u momčadi, napravit ćemo zamjene. Treba nam svježa krv, dodatna energija, jer ovo nije dobro. Slišković bi trebao ući, ali drugog igrača vam neću otkriti", rekao je izbornik i zaključio:

"Čeka nas teška utakmica. Ne smijemo dozvoliti da nas Norveška pobijedi u angažmanu, disciplini, vjeri, borbi za svoj dres, u ostalome može."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo