Play ponuda

BABIĆ OBJAVIO POPIS: / Evo s kojim igračima će Hrvatska u borbu za Rio

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić objavio je širi popis od 28 igrača na koje računa za nadolazeći kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

8.3.2016.
14:34
AFP, ATTILA KISBENEDEK
Play ponuda

"Uoči kvalifikacijskog turnira u Danskoj, gdje nas očekuju iznimno važne utakmice za plasman na OI u Brazilu, odabrali smo 28 imena. Od ovih kandidata koji su na popisu bit će naknadno odabrani putnici za Herning. Do početka priprema najvažnije je da igrači stignu zdravi", rekao je izbornik te je nastavio.

"Vjerujem kako ćemo imati još nekoliko dana više za samu pripremu, ali i adekvatan oporavak od silnih napora. U ovom trenutku možemo biti zadovoljni formom naših reprezentativaca koje pratimo i koji sa svojim klubovima postižu očekivane rezultate", poručio je Babić.

shimmer fallback
shimmer fallback

Napomenimo i to da se na popisu našao i MarkoKopljar, koji je nedavno ozlijedio lijevo koljeno te je predviđeno da će biti izvan terena šest tjedana čime je ugrožen njegov nastup za Hrvatsku na ovom turniru. Kopljar se ozlijedio na prvenstvenoj utakmici protiv Frigorificos del Morazza. Također, na popisu se našao i vratar MirkoAlilović, koji je poslije Europskog prvenstva u Poljskoj izjavio da razmišlja o odlasku iz reprezentacjie.

Image
KAKAV PEH: /

Hrvatski rukometaši ostaju bez glavnog aduta za olimpijske kvalifikacije

Zanimljivo je i da se na popisu našao DenisBuntić.

Kao što je poznato, Hrvatsku čekaju teške utakmice u danskom Herrningu. Od 8. do 10. travnja rukometaši će odigrati tri susreta i to s domaćinom turnura, Norveškom i Bahreinom.


Širi popis rukometaša:

Mirko Alilović - HC Veszprem Ivan Pešić - HC Meshkov Brest Filip Ivić - HC PPD Zagreb Mate Šunjić - HC Creteil Ivan Stevanović - HC PPD Zagreb Manuel Štrlek - HC Vive Tauron Kielce Lovro Šprem - HC PPD Zagreb Lovro Mihić - HC PPD Zagreb Ivan Čupić - HC Vive Tauron Kielce Zlatko Horvat - HC PPD Zagreb Jerko Matulić - HC Chambéry Ilija Brozović - THW Kiel Krešimir Kozina - HC Flensburg-Handewitt Tin Kontrec - HC PPD Zagreb Marino Marić - HC Melsungen Marko Kopljar - HC Barcelona Luka Šebetić - HC PPD Zagreb Denis Buntić - HC Vive Tauron Kielce Šime Ivić - HC Nantes Igor Karačić - HC Vardar Luka Cindrić - HC Vardar Domagoj Duvnjak - THW Kiel Nikola Špelić - HC Maribor Domagoj Pavlović - HC PPD Zagreb Marko Mamić - HC Dunkerque Ivan Slišković - HC Veszprem Jakov Gojun - HC Füchse Berlin Stipe Mandalinić - HC PPD Zagreb

Play ponuda
Play ponuda