Preminuo u 27. godini / Ante Gadža o preminulom Denisu Totu: 'Igrali smo mnogo puta međusobno, naravno da bi porazgovarali'

Image
Foto: Screenshot / @RK Butel Skopje

Hrvatski rukometni reprezentativac i rukometaš Vardara, Ante Gadža, sutra treba igrati utakmicu protiv Butela za koje je nastupao preminuli Denis Tot.

8.4.2022.
18:47
Screenshot / @RK Butel Skopje
VOYO logo

Denis Tot, 27-godišnji hrvatski rukometaš koji nastupa za makedonskog prvoligaša Butel, podlegao je ozljedama i preminuo je u skopskoj bolnici. 

Navodno se sve zbilo u jednom noćnom klubu u Skoplju gdje je došlo do sukoba sa zaštitarima. Međutim, ravnateljica skopske bolnice Maja Mojsova demantirala je takve napise i izvijestila kako je Tot u bolnicu dovezen na reanimaciju, anesteziju i intenzivnu njegu u kritičnom stanju zbog srčanog zastoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tužne vijesti /

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u makedonskoj bolnici

Image
Tužne vijesti /

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u makedonskoj bolnici

Gadža je rekao za RTL: "Probudili smo se ujutro sa zaista tragičnim vijestima. Mi zaista ne znamo puno, sutra smo trebali igrati međusobnu utakmicu, pripremali smo se za dvoboj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik makedonskog MUP-a potvrdio da rukometaš nije imao vidljivih tragova nasilja

“Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava javnost da je jučer u 04:11 iz Kliničkog centra dojavljeno policiji da im je DT dovezen bez svijesti, bez vidljivih tragova nasilja te mu je odmah ukazana liječnička pomoć. Policijska uprava u Skoplju poduzima mjere za rasvjetljavanje slučaja i o tome ćemo na odgovarajući način izvijestiti javnost", pripćili su iz makedonskog MUP-a.

Tot je rođen u Đakovu. Tamo je započeo rukometnu karijeru i igrao do 2015. godine kada je prešao u Ademar Leon. Zatim je igrao za Poreč i Bjelovar, a iz austrijskog Bucka preselio se u Ohrid. U tom makedonskom klubu proveo je dvije sezone, a potom je došao u Butel. Upravo je sutra Butel Denisa Tota trebao igrati protiv Vardara za koje nastupa Ante Gadža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznavali smo se, igrali smo puno puta međusobno, naravno da bi porazgovarali u tim trenucima, ali koliko smo saznali iz njegovog kluba, mislimo da je bio sam vani, tako da nemamo nikakve informacije i ne znamo sto se dogodilo," rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo