Rukometna priznanja / Andrea Penezić Kobetić najbolja hrvatska rukometašica, Lino Červar proglašen najboljim trenerom

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Najbolji sudački par su deseti put Matija Gubica i Boris Milošević

17.12.2018.
21:00
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Andrea Penezić Kobetić po deveti je put proglašena za najbolju hrvatsku rukometašicu.

Već godinama najbolja hrvatska rukometašica oprostila se od reprezentacije, a s Vardarom je igrala finale Lige prvakinja i nesretno izgubila od Gyora. Sa 92 gola bila je treći strijelac Lige prvakinja prošle sezone. Nastavila je karijeru u mađarskom Siofoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Vardara karijeru sam nastavila u Mađarskoj. Nova, država, novi klub, novo prezime," kazala je sa smiješkom.

Najbolji trener je Lino Červar kojem je ovo već deveta nagrada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kažu da je čovjek mlad dok ima strast i ljubav prema poslu koji vodi. Ja volim svoj posao i to me ispunjava. Jedino mi je žao što ovdje nije moja supruga koja je imala i drugu operaciju, no ona je jednako zaslužna za sve moje trofeje," poručio je Červar.

Najbolji sudački par su deseti put Matija Gubica i Boris Milošević. Prošle godine sudili su finale europskog prvenstva između Španjolske i Švedske, završni turnir SEHA lige, domaće finale muškog Kupa, a bili su i gosti  Američkog prvenstva na Grenlandu gdje su sudili susret odluke Grendland - Čile za nastup na SP-u u Njemačkoj i Danskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao sport možemo biti ponosni na našu povijest, ali i na našu sadašnjost. Vjerujem kako će i budućnost biti blistava. Bez obzira na tešku financijsku situaciju, ne samo u hrvatskom sportu, već i u cijeloj državi, uspijevamo držati korak s financijski jačim državama koje imaju i veće proračune i daleko više stanovnika," naglasio je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo