KIKS BI BIO POGUBAN / Kauboji večeras igraju posljednju utakmicu u skupini: Evo kada počinje i gdje je možete gledati

Image
Foto: Pixsell/PIXSELL

Hrvatska će tek pobjedom nad Marokom potvrditi plasman u drugi krug

17.1.2023.
8:25
Pixsell/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u utorak će protiv Maroka odigrati posljednju utakmicu u skupini Svjetskog prvenstva.

Image
ODUŠEVIO GA /

Ivan Čupić se naklonio jednom Kauboju: 'On je u posljednjih desetak godina uvijek trebao biti u reprezentaciji...'

Image
ODUŠEVIO GA /

Ivan Čupić se naklonio jednom Kauboju: 'On je u posljednjih desetak godina uvijek trebao biti u reprezentaciji...'

Pobjedom protiv SAD-a, hrvatska rukometna reprezentacija praktički je osigurala prolazak u drugi krug natjecanja na Svjetskom prvenstvu koje zajednički organiziraju Švedska i Poljska i izbornik Hrvoje Horvat ističe kako on i njegovi igrači s pozitivnim dojmom gledaju prema nastavku prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjeda bez obzira protiv koga veseli. Rastrčali smo se, zabili veliki broj golova, probali obranu 5-1 i sada s pozitivnim dojmom gledamo prema nastavku prvenstva. Obrana nije još na najboljem nivou, ali je gušća, pokretljivija. Bili smo agresivniji i to moramo tražiti - da obrana bude proaktivna, da napadamo napadače, a ne da čekamo da oni nas napadnu. Tada dolazi do lakih golova i pada teret s napadačke igre", kazao je Horvat iznoseći pritom plan za sutrašnji ogled s Marokom.

"Njihova slika prve utakmica sa SAD-om nije prava kao ni naša s Egiptom. Očekujemo agresivan Maroko, oni imaju fantastičnog golmana, vraćaju im se neki igrači. Agresivna obrana im daje dosta samopouzdanja, zabijaju mnogo lakih golova", nastavio je ističući kako će njegovi igrači sutra morati pokazati bolje izdanje nego protiv SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Dino Slavić ističe kako u utakmici protiv Maroka on i suigrači trebaju ponoviti neke dobre stvari koje su radili u utakmici protiv SAD-a.

"Jučer je dobro funkcionirala 5-1 i 6-0 obrana i odmah sam i ja na golu bio sigurniji. Zabili smo neke lake golove iz kontre i polukontre. Maroko ima nekoliko dobrih igrača, pokušavaju zabiti što više lakih golova, na to se moramo  spremiti. Mi smo se u utakmici protiv SAD-a dobro vraćali i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu", rekao je Slavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

Lovro Mihić ističe kako je dvoboj protiv Maroka zadnja utakmica u skupini koju treba dobro odraditi prije nastavka prvenstva.

"Imamo novu utakmicu sutra, moramo se dobro pripremiti i odmoriti. Jučer smo odradili vrlo dobru utakmicu, bili smo ozbiljni u obrani, mislim da smo i u tranziciji prema naprijed i prema nazad dobro doradili posao. To je još jedna utakmica kao priprema za drugi krug i moramo odraditi posao n+-ajbolje što je moguće. Znamo kako oni igraju, imaju dublju obranu, moramo pripremiti što ćemo raditi, dogovoriti se i mislim da onda neće biti problema", zaključio je Mihić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maroko je do sada upisao dva poraza - u 1. kolu su bolji od njih s 28-27 bile SAD, a onda i Egipat s 30-19 u 2. kolu.

Utakmica Hrvatske i Maroka počinje u 20.30, a možete je gledati na RTL televiziji. Emisija prije utakmice počinje u 19.45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo koje se igra u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je do 29. siječnja, a još mnoštvo napetih i atraktivnih utakmica gledatelji mogu pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo