NA POMOLU ZVJEZDANI PRELAZAK / Ronaldo od 2010. u Realu?

Image

Postoji tajni dogovor Cristiana Ronalda i nekadašnjeg predsjednika Real Madrida Florentina Pereza koji ima ambiciju povratka na to čelno mjesto, trvdi Times.

9.1.2009.
16:12
VOYO logo

Čini se da je, bar načelno, postignut dogovor glede prelaska najboljeg nogometaša današnjice Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda u Real iz Madrida. U članku koji donosi engleski Times piše da postoji tajni dogovor Cristiana Ronalda i nekadašnjeg predsjednika Real Madrida Florentina Pereza.

Priču je potvrdio i Portugalčev agent Jorge Mendes koji je naveo da su se s Perezom načelno dogovorili o dolasku u Madrid tijekom 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako dužnost predsjednika Reala obnaša Ramon Calderon, poznato je da Florentin Perez ima namjeru ponovno zasjesti u fotelju prvog čovjeka "kraljevskog kluba".  Poznat je po ideji "galacticosa", formiranja momčadi u kojoj je pregršt planetarnih nogometnih zvijezda, a imao ih je na okupu kada su dres Reala istovremeno nosili Zidane, Beckham, Raul, Roberto Carlos, Cassano, Figo i mnogi drugi.

Niti ovaj put ne bježi od slične ideje. Times navodi da bi po toj priči još mnogi mogli doći u Real. Osim Cristiana Ronalda Real bi navodno, ako se vrati Perez, tražio još Benzemu, Riberyja, Teveza, Ibiševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će interesantno što će na sve odgovoriti čelnici Uniteda i menadžer Alex Ferguson. No, prije njih oglasili su se navijači koji su  dodijelili još jedno priznanje Ronaldu.  Prema glasovima 32.000 navijača iz 185 zemalja Portugalac je najbolji nogometaš u 2008. godini.  

Tri dana prije proglašenja najboljeg igrača godine u izboru FIFA-e, Ronaldo je dobio 36 posto glasova, ispred Barceloninog Argentinca Lionela Messija sa 17% glasova. Treće i četvrto mjesto u poretku osvojio je Liverpoolov duo Steven Gerrard i Fernando Torres s 10% odnosno 9% glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo