ONAJ STARI IL FENOMENO /

Ronaldo dvostruki strijelac

Nekadašnji najbolji igrač na svijetu, Brazilac Ronaldo u sve je boljoj formi. U posljednjoj utakmici zabio dva gola za svoj Corinthians

26.3.2009.
11:58
VOYO logo

Nekadašnji najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldo, u utakmici 16. kola lige Paulista zabio je dva gola za svoj Corinhians.

Prvi je gol Ronaldo postigao za izjednačenje svoje momčadi u 36. minuti iz jedanaesterca kojeg je sam izborio, a drugi je postigao u 57. minuti za vodstvo 2-1. Primio je Ronaldo loptu u kaznenom prostoru na nekih desetak metara od gola, riješio se obrambenog igrača varkom i preciznim udarcem ljevicom zabio u lijevi donji kut Ponte Pretinog gola. Do kraja utakmice gosti su ipak uspjeli izjednačiti, a strijelac je bio Gum u 76. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je ovo peta utakmica Ronalda za Corinthians nakon povratka na travnjake nakon teške ozljede koljena i prva u kojoj je odigrao svih devedeset minuta. U pet nastupa Ronaldo je dosad skupio četiri gola.

Nakon 16 odigranih kola u prvenstvu Paulista Corinthians se nalazi na drugoj poziciji s 34 boda, šest iza vodećeg Palmeirasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo