velikani neokrznuti / Roma svladala Fiorentinu i preuzela vrh Serie A, Mandžukić postigao prvi ligaški pogodak za Juve

Pobjedu je ostvario i drugi rimski klub. Lazio je kod kuće deklasirao Torinu 3-0 golovima Senada Lulića (40) i Felipea Andersona (70, 90+4)

26.10.2015.
8:44
VOYO logo

U posljednjem susretu devetog kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je u Veroni pobijedio Chievo 1-0 i probio se na drugo mjesto ljestvice.

Pogodak odluke zabio je Gonzalo Higuain u 59. minuti na asistenciju Faouzija Ghoulama. Bio je to njegov sedmi pogodak ove sezone i Argentinac dijeli prvu poziciju ljestvice strijelaca Serie A s napadačem Sampdorije Ederom. Ivan Strinić nije nastupio za Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je u derbiju kola na gostovanju pobijedila Fiorentinu 2-1 i preuzela vrh ljestvice Serie A. Golove za rimski sastav postigli su Mohamed Salah (6) i Gervinho (34), a utješni pogodak za 'viole' zabio je Khouma Babacar (90+4). Za Fiorentinu je cijeli susret odigrao Nikola Kalinić, dok je Milan Badelj igrao do 61. minute. Ante Rebić nije nastupio za 'viole'.

Pobjedu je ostvario i drugi rimski klub. Lazio je kod kuće deklasirao Torinu 3-0 golovima Senada Lulića (40) i Felipea Andersona (70, 90+4).

Aktualni prvak Juventus pobijedio je Atalantu 2-0, a  drugi pogodak za torinski sastav zabio je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. Bio je to njegov prvi ligaški pogodak ove sezone. Prvi gol na utakmici zabio je Dybala u 28. minuti sjajnim udarcem s više od 25 metara udaljenosti. Argentinac je potom u 49. minuti asistirao Mandžukiću za 2-0. Hrvatski napadač je igrao do 77. minute kada je umjesto njega u igru ušao Morata

Milan je na San Siru porazio Sassuolo 2-1. Domaćin je do pobjede stigao golovima Carlosa Bacce (31-11m) i Luiza Adriana (86), dok je pogodak za goste, koji su od 29. minute igrali bez isključenog Andree Consiglija, postigao Domenico Berardi (53). Šime Vrsaljko je odigrao cijeli susret za goste. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo