'ŽUTI' OBRANIO DIPLOMSKI / Robert Prosinečki odjenuo srpski dres!

Image
Foto: Kurir

Robert Prosinečki položio je u Staroj pazovi diplomski ispit zahvaljujući kojem je dobio UEFA-inu Pro licenciju. S tim certifikatom može raditi kao trener u kojem god klubu na svijetu. Na ispit je stigao u trenirci srpske reprezentacije. "Baš mu lijepo stoji...", napisao je Kurir.

6.2.2013.
9:25
Kurir
VOYO logo

RobertProsinečki položio je u utorak pred komisijom Trenerske škole Nogometnog saveza Srbije (FSS) ispit kojim je dobio certifikat trenera s UEFA-inom Pro licencijom.

U sportskom centru u Staroj Pazovi Veliki Žuti prvo je položio pismeni ispit, a potom i usmeni. Diplomirao je na temu "Kako ubrzati nogometnu igru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovom diplomom Prosinečki može raditi u kojem god svjetskom klubu, a budući poslodavci mogu biti sigurni da jedan od najvećih nogometnih majstora s ovih prostora svih vremena zna pravilno i školski provozati stopera na vrtuljku ili prodati mu tunel.

Zanimljivo, trener Kayserispora je pripadnost Trenerskoj školi morao pokazati odijevanjem trenirke srpske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli smo Robiju da ćemo njegove fotografije u dresu Orlova pustiti u danima pred naš odlazak u Maksimir, kad će mediji najzainteresiraniji za ove teme. Razumio je šalu", otkrio je jedan od službenika FSS-a Kuriru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo