ZBOGOM NOGOMETU / Robert Kovač prekida karijeru

Image

Hrvatskom reprezentativcu na ljeto istječe ugovor s dortmunskom Borussijom u kojoj je razočaran svojim statusom.

17.12.2008.
9:24
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac dortmundske Borussije Robert Kovač najavio je u razgovoru za njemački Bild da će po isteku ugovora na ljeto završiti nogometnu karijeru.

"Na ljeto prekidam karijeru nogometaša i s obitelji selim u Hrvatsku", rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočaran je statusom u klubu, u tek četiri navrata započinjao je utakmice Borussije. Nije mu jasan razlog izostavljanja iz prvijh jedanaesti, a žulja i nedostatak komunikacije s trenerom Kloppom.

" Trener Klopp ne priča sa mnom. Odlučio me staviti u stranu a da mi nije argumentirano pojasnio razloge. Momčadi ide u prvenstvu i nemam argumenata buniti se.  No, ipak želim znati planira li uopće sa mnom ili ću ostati i dalje njegov četvrti izbor na stoperskom mjestu", pojašnjava te dodaje da će inicirati razgovor s trenerom na prvom danu priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljeto mu istječe ugovor s klubom, ne planira tražiti novu destinaciju već objesiti kopačke o klin i s obitelji doći u Hrvatsku.

"Teško da ću naći dovoljno sportskih motiva koji bi me natjerali da odustanem od prekida karijere. Neću tražiti novi klub, a u slučaju nekog interesa morala bi to biti ponuda koja bi mi se ekstremno dopadala", pojasnio je mlađi brat Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo