Navijači bili odlični /

Repeša je sretan kao malo dijete

Image

"Naši navijači su ponovno bili odlični i zbog toga sam sretan kao malo dijete, i pozivam ih da u još većem broju dođu u Ljubljanu na drugi krug", kazao je Repeša.

9.9.2013.
20:04
VOYO logo

Pročitajte izjave nakon susreta posljednjeg kola C skupine Europskog košarkaškog prvenstva u kojoj je reprezentacija Hrvatske u Celju pobijedila Češku sa 70-53, te se plasirala u drugi krug natjecanja, koji za nas počinje u četvrtak.

Hrvatski izbornik Jasmin Repeša: "Česi su neugodni i očekivali smo tešku utakmicu, ali znali smo da smo bolji. Oni svojim načinom igre teško mogu izdržati u visokom tempu do kraja susreta i mi smo već u trećoj četvrtini mali priliku odvojiti se. Nismo to uspjeli zbog nervoze, ali smo zadnju četvrtinu odigrali odlično. Naši navijači su ponovno bili odlični i zbog toga sam sretan kao malo dijete, i pozivam ih da u još većem broju dođu u Ljubljanu na drugi krug. Bit će ponosni na nas".

Hrvatski centar Luka Žorić: "Nakon loše partije protiv Španjolske u prvom kolu skupili smo glave i nanizali četiri pobjede. Cijelu noć smo se pripremali za utakmicu protiv Češke. Znali smo da će biti nakupljenog umora, noge su bile teške, ali imali smo veliko srce, ginuli smo za svaku loptu i možete biti sigurni da ćemo i dalje davati sto posto, ma 150 posto ako treba. Bogu hvala, sada imamo dva dana odmora i to će nam dobro doći".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo