ima li nešto u tome? / 'Redsi' od pojave 'Isusa s Anfielda' ne znaju za poraz

Image
Foto: Youtube

Otkad je na tribinama Anfielda snimljen navijač duge kose prerušen u Isusa Krista, držeći transparent potpore za Brendana Rodgersa, 'Redsi' ne znaju za poraz

25.2.2015.
19:31
Youtube
VOYO logo

21. prosinca prošle godine, Lovrenov je Liverpool na Anfieldu dočekao Arsenal. Kamere su na toj utakmici na tribini s domaćim navijačima uočile muškarca duge kose s bradom i odjevenog u bijelu haljinu, koji je držao transparent 'Brendane, čuvam ti leđa'.

Liverpool je tu utakmicu gubio 1-2 do 97. minute, kada je Martin Škrtel zabio za izjednačenje i bod 'Redsa'. I tu je počela priča.

Do tog su susreta Rodgersovi momci skupili sedam poraza u 16 prvenstvenih utakmica, dok od tog trenutka, u deset utakmica Premijer lige, Liverpool ne zna za poraz.

Sedam pobjeda i tri remija sjajan su učinak za momčad koja je u prvom dijelu sezone izgledala tako loše, a ljudi se sve više pitaju ima li nešto u tom, tzv. 'Isusu s Anfielda'.

Liverpool je tako, od njegove pojave u ukupno 17 utakmica u svim natjecanjima skupio 11 pobjeda, pet remija i samo jedan poraz, onaj od Chelseja u Liga kupu.

Puka slučajnost ili neka viša sila - procijenite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo