OBOŽAVA HRVATE / Redknapp: Kranjčar je igrač velikih mogućnosti

Image

"Može igrati lijevo, desno, u sredini ili iza napadača. Ima sve da bi bio vrhunski nogometaš", dodao je menadžer Tottenhama.

25.9.2009.
12:03
VOYO logo

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp favorizira hrvatske nogometaše, svaki put, kad to može, ne propusti pohvaliti bar jednog od trojice nogometaša, koliko ih je trenutno u sastavu Spursa. Ovaj put je s oduševljenjem progovorio o svome posljednjem pojačanju, hrvatskom nogometnom reprezentativcu Niki Kranjčaru.

"Niko je igrač velikih mogućnosti, vrlo dobar nogometaš. Može igrati na nekoliko pozicija - na lijevoj strani, desnoj ili u sredini, ili čak odmah iza napadača. On je jednostavno sjajan nogometaš, odličan na lopti, ima sve da bi bio vrhunski igrač", pohvalio je u razgovoru za Hotspur Magazine Redknapp svoga veznjaka s kojim je radio i u Portsmouthu.

Ujedno se menadžer Spursa požalio i na slatke brige koje ga muče - s kojim napadačima krenuti u subotnji okršaj protiv Burnleyja. Redknapp je u sezonu krenuo s Jermainom Defoeom i Robbiejem Keaneom, ali u posljednje se vrijeme razigrao i Peter Crouch, koji je u nedavnoj utakmici Carling Cupa postigao tri pogotka protiv Prestona, a na klupi još čeka i Rus Roman Pavljučenko.

"Morat ću bacati pikado strelice da bih odlučio. Ozbiljno, teško mi je donijeti odluku. Počeo sam s Defoeom i Keaneom iako su mnogi mislili da njih dvojica ne mogu igrati zajedno. Ali, djelovali su odlično i s njima smo ostvarili četiri velike pobjede. Crouchy, koji je bio vrlo strpljiv, i Pav također mogu postizati golove. Iznimno sam sretan što imam takvu četvoricu napadača", priznao je Redknapp

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo