26. KOLO ŠPANJOLSKE NOGOMETNE LIGE /

Realu samo remi, Barceloni pobjeda i šest bodova više

Image

Sjajan niz od 10 pobjeda zaredom "Kraljevskom klubu" prekinuo je Atletico remijem 1-1. Katalonci su došli do 2-0 pobjede nad Athleticom.

7.3.2009.
21:22
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala imali su deset pobjeda zaredom u španjolskoj Primeri, ali je tu sjajnu seriju Ramosovog sastava zaustavio gradski rival Atletico remiziravši na Santiago Bernabeu 1-1.

U vodstvo su došli gosti pogotkom Forlana u 38. minuti na dodavanje Agueera, a Real je, pak, izjednačio nakon odlične reakcije Nizozemca Klaasa-Jana Huntelaara koji je s desetak metara, s mjesta, zakucao loptu pod gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je iskoristila Barcelona koja je 2-0 pobjewdom nad Athleticom iz Bilbaa pobjegla prvom pratitelju Realu na šest bodova prednosti. No, unatoč pobjedi nakon tri utakmice stanke (remi i dva poraza), Barcelona nije oduševila. Athletic je imao dvije lijepe šanse pri rezultatu 0-0, pa jednu kod 1-0 za Barcu, ali nisu znali slomiti suparnika.

Na drugoj strani je Busquets iz blizine pogodio glavom za 1-0 u 17. minuti, a jedanaesterac je u 31. minuti Leo Messi pretvorio u 2-0. I njemu je to bio 18. prvenstveni pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo