BOGATSTVO ZA PORTUGALCA / Real objavio cijenu: Puštaju Ronalda za 230 milijuna eura!

Image
Foto: AP

Kako prenose engleski mediji u taj je iznos uračunata odšteta od 75 milijuna eura, te Ronaldova tjedna plaća od nevjerojatnih 400.000 eura.

26.9.2014.
10:10
AP
VOYO logo

MANCHESTER - Engleski premierligaš Manchester United morat će platiti oko 230 milijuna eura ukoliko želi na Old Trafford vratiti prvu zvijezdu Real Madrida CristianaRonalda.

Kako prenose engleski mediji, u taj je iznos uračunata odšteta od 75 milijuna eura, te Ronaldova tjedna plaća od nevjerojatnih 400.000 eura. Nagađa se kako ManU ne bi trebao imati problema s novcem jer je nedavno potpisao unosan sponzorski ugovor sa proizvođačem sportske opreme Adidas koji stupa na snagu idućeg ljeta. Adidas će Manchester Unitedu isplatiti 800 milijuna eura u 10 godina što je najunosniji sponzorski ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je često ponavljao kako je najlepše godine u karijeri proveo u redovima Crvenih Vragova za koje je u 229 utakmica postigao 118 golova.

On je dres ManU-a nosio od 2003. do 2009. godine i za to vrijeme osvojio je tri titule Premier lige, Ligu prvaka, FA kup, dva Liga kupa i svjetsko klupsko prvenstvo, nakon čega je prešao u Real za 94 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike