zanimljiva večer / Real na vrhu, golijada Seville: hat-trick Gameira i tri kaznena udarca pridonijeli pobjedi

Image
Foto: Instagram

Hat-trick Francuza Kevina Gameira i tri opravdano dosuđena kaznena udarca za Sevillu obilježili su uvjerljivu 5-0 pobjedu Andalužana nad Getafeom na njihovom Sanchez Pizjuanu

25.10.2015.
9:39
Instagram
VOYO logo

U subotnjim utakmicama 9. kola španjolskog nogometnog prvenstva Sevilla je s 5-0 potopila Getafe, a u obračunu dvije prvoplasirane momčadi Real Madrid je s 3-1 slavio na gostovanju kod Celte Vigo i sam izbio na vrh ljestvice. 

Hat-trick Francuza Kevina Gameira i tri opravdano dosuđena kaznena udarca za Sevillu obilježili su uvjerljivu 5-0 pobjedu Andalužana nad Getafeom na njihovom Sanchez Pizjuanu. Sevilla se s tri boda i popravljenom gol-razlikom popela do 9. mjesta na prvenstvenoj ljestvici, na kojoj vrh pripada madridskom Realu nakon subotnje 3-1 pobjede na gostovanju kod Celte.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u Vigu već nakon 23 minute vodio 2-0 pogocima Cristiana Ronalda (8.) i Brazilac Danilo (23.). Luka Modrić je bio u početnoj postavi Rafaela Beniteza, a igru je napustio u 80. minuti, kad ga je zamijenio Nacho. Upravo u razdoblju kad Modrića nije bilo na terenu, domaći su uspjeli smanjiti zaostatak. U 85. minuti pogodak je postigao Nolito, iako je domaćin od 57. minute igrao s igračem manje, nakon što je zbog drugog žutog kartona isključen Cabral. Ipak, Real je uspio doći i do trećeg pogotka u posljednjoj minuti sučevog vremena, a postigao ga je Marcelo za konačnih 3-1.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić bio je na klupi Real Madrida i nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granada i Betis podijelili su bodove. Domaći su poveli u 3. minuti pogotkom Foulquiera, a u 40. minuti je kazneni udarac za goste iz Seville za konačnih 1-1 realizirao Ruben Castro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo