EUFORIJA U MADRIDU /

Real i službeno predstavio najskuplje pojačanje u povijesti

Image
Foto: AP

Napokon je završila sapunica oko transfera velškog reprezentativca Garetha Balea iz Tottenhama u Real Madrid.

2.9.2013.
12:43
AP
VOYO logo

MADRID -Real Madrid u ponedjeljak je poslijepodne i službeno predstavio svoje najnovije pojačanje - Garetha Balea! Sjajnog Velšanina na Santiago Bernabeuu pozdravilo je 40-ak tisuća oduševljenih navijača. Bale će u Realu nositi broj 11, a potpisao je šestogodišnji ugovor s Kraljevskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

______________________________________________________________________

Velški reprezentativac GarethBale postao je jedanaesti 'galactico', velika zvijezda koja je stigla u Real Madrid za vrijeme mandata predsjednika FlorentinaPereza.

Predsjednik 'Kraljevskog kluba' je na 11 nogometnih 'superzvijezda' ukupno potrošio 572 milijuna eura. Tijekom svog prvog mandata na čelu kluba, od 2000. do 2006. Perez je na Santiago Bernabeu doveo Luisa Figa, Zinedine Zidanea, Ronalda, Davida Beckhama, Robinha, te MichaelaOwena. Na predsjedničku funkciju vratio se 2009. i nastavio s kupnjom velikih zvijezda. Uslijedili su dolasci Kake, Cristina Ronalda, Karima Benzeme, našeg LukeModrića i sada Balea.

Tijekom svog mandata na čelu Los Blancosa Perez je kupio ukupno 34 igrača na koja je potrošio gotovo nevjerojatnih 995 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo