RASTURIO NA DODJELI NAGRADA I ZAHVALIO HRVATU: / 'Treneru Biliću, hvala vam za sve!'

Image

Sinoć je West Ham održao klupsku svečanost na kojoj su dodijeljene nagrade najboljim igračima "čekićara" u sezoni koja je na izmaku.

4.5.2016.
9:01
VOYO logo

Igrač rođen na otoku Reunionu, uvjerljivo je najbolji igrač West Hama, a dobio je pet nagrada, za igrača godine, za najboljeg po izboru igrača, pojačanje godine, gol godine i najboljeg strijelca momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez Payeta, Bilićeva momčad je prosječna

Bez Payeta, West Ham bi bio tek osrednja momčad, ovako se "čekićari" još uvijek bore za mjesto koje vodi u europska natjecanja. Trenutačno je Bilićea momčad šesta, s mjestom u kvalifikacijama za Europsku ligu, dok im četvrta pozicija, koja vodi u kvalifikacije Lige prvaka, s tri utakmice do kraja sezone, izmiče za pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sezoni 12 golova i 13 asistencija

Payet je ove sezone zabio 12 golova, uključujući i fantastičan pogodak iz slobodnjaka protiv Crystal Palacea kojim je zaslužio nagradu za najbolji pogodak sezone. Tom učinku pridodao je 13 asistencija i vratio se u konkurenciju za francusku momčad na Europskom prvenstvu.

"Velika je to čast i sjajan trenutak za mene u klubu. Dokaz da se poštuje vrijedan rad, jako sam sretan. Hvala mojim suigračima, a želio bih zahvaliti i treneru Slavenu Biliću", izjavio je Payet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo