SCHUSTER DOBIO OTKAZ / Ramos novi trener Real Madrida!

Image

Bernd Schuster je dobio otkaz na mjestu prvog trenera nogometne momčadi Real Madrida, a na klupi španjolskih prvaka zamijenit će ga Juande Ramos.

9.12.2008.
14:28
VOYO logo

Nakon što je njemački strateg izjavio da u derbiju protiv Barcelone (nadolazeći vikend) nemaju što tražiti, a nakon 14. kola zauzima tek peto mjesto s devet bodova zaostatka za vodećom Barcom, čelni ljudi kluba odlučili su reagirati i uručiti mu otkaz.

Novi trener, bivši stručnjak Modrićevog i Ćorlukinog Tottenhama, predstavljen je u utorak na press-konferenciji u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku bih se želio zahvaliti ljudima u klubu na ukazanom povjerenju. Jako sam uzbuđen što sam dobio priliku voditi Real Madrid. To je san svakog trenera i sada želim s klubom ostvariti uspjeh. Sve se odigralo tako brzo, što me jako izenadilo. Sve smo dogovorili jutros za doručkom kad sam se našao s direktorima kluba i odmah smo potpisali ugovor. I na većini svojih prethodnih poslova također sam imao kratke ugovore i ostat ću u Realu do kraja sezone. U ugovoru postoji opcija da ukoliko obje strane budu zainteresirane na ljeto možemo produljiti ugovor", kazao je Ramos.

Već u srijedu će Ramos voditi Realove nogometaše na utakmici 6. kola skupine H protiv ruskog Zenita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike