DALEKOMETNI PROJEKTIL / Rakitić golčinom započeo golijadu Seville

Image
Foto: Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL

Rakitić je bio strijelac prvog pogotka na utakmici u 22. minuti, a igrao je do 57. minute.

30.8.2013.
7:41
Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić bio je strijelac za Sevillu koja je u uzvratnom susretu 4. pretkola Europske lige kao gost svladala poljski Slask sa 5-0, te tako s ukupnih 9-1 prošla u natjecanje po skupinama.

Rakitić je bio strijelac prvog pogotka na utakmici u 22. minuti, a igrao je do 57. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Kelava branio je svih 90 minuta ua Udinese koji je na gostovanju kod Slovana u Liberecu odigrao 1-1, ali to njegovom sastavu nije bilo dovoljno za prolazak jer je prvi susret završio rezultatom 3-1 u korist češkog sastava.

Svih 90 minuta na vratima svojih momčadi odradili su i Matej Delač (Vojvodina), Vjekoslav Tomić (Šerif) i Miro Varvodić (Qarabag), a prolazak u natjecanje po skupinama izborio je samo Tomić. Njegov je Šerif u uzvratu svladao Vojvodinu sa 2-1, a kako je prvi susret u Novom Sadu završio rezultatom 1-1 to je moldavskom prvaku bilo dovoljno za prolazak. Azerbejdžanski Qarabag je s Varvodićem na golu izgubio od Eintrachta u Frankfurtu sa 1-2, a kao je njemački sastav bio uspješniji i u prvom susretu sa 2-0, tako se plasirao dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ognjen Vukojević odigrao je čitav susret, dok je Domagoj Vida ušao u igru u 76. minuti za Dinamo iz Kijeva koji je sa 5-1 svladao kazahstanski Aktobe i tako potvrdio 3-2 uspjeh iz prvog dvoboja.

Ivan Runje i Mario Tičinović odigrali su svih 90 minuta za danski Nordsjaelland koji je izgubio sa 0-1 na svom terenu od švedskog Elfsborga i tako se oprostio od daljnjeg natjecanja jer je prvi susret završio 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andro Švrljuga odigrao je čitav susret za Žalgiris iz Vilnuisa koji je na svom terenu izgubio sa 0-2 od Salzburga i ispao s ukupnih 0-7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo