JUVENTUS SLJEDEĆA DESTINACIJA? / Rakitić bio lud za Prosinečkim i Zidaneom

Image

Ivan Rakitić otkrio da je kao dječak bio lud za Prosinečkim, a kasnije za Zidaneom.

15.11.2008.
16:33
VOYO logo

"Kao dječak sam bio lud za Robertom Prosinečkim, a u danima nogometnog odrastanja za Zinedineom Zidaneom. Zizou je stvarno bio fantastičan igrač. Jako cijenim kreativnost Del Piera i Kake, kada je u pitanju talijanski nogomet, izjavio je za Tuttosport hrvatski reprezentativac i igrač njemačkog Schalkea Ivan Rakitić.

O zanimanju velikih klubova poput Juventusa ili Barcelone za Rakitića, dosta se pisalo, a Tuttosport ističe kako je Rakitić na ulaznim vratima Juventusa. Na pitanje očekuje li da će ostati u Njemačkoj na duže vrijeme ili uskoro promijeniti sredinu, Ivan odgovara kako to ne ovisi samo o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Saznanje da me prate veliki klubovi poput Juventusa daje mi dodatni izvor motivacije i ispunjava me ponosom", kazao je Rakitić.

Rakitić je novinarima Tuttosporta otkrio i vlastito viđenje svojih nogometnih kvaliteta. Tako kaže kako je njegova najveća kvaliteta mogućnost čitanja igre i prije nego što primim loptu. "Kada prihvatim loptu, imam prilično jasne ideje što s njom moram napraviti", kaže Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo