VELIKI JADRANSKI DERBI /

Prvi pravi test za momčadi Hajduka i Rijeke

Sve je spremno za veliki jadranski derbi - okršaj Hajduka i Rijeke na Poljudu koji će biti prvi pravi test za momčadi Igora Tudora i Matjaža Keka.

21.7.2013.
19:15
VOYO logo

Prvi pogodak nakon povratka u elitu. 17 minuta i majstorija Filipa Jazvića za šok u Koprivnici. Crni slave i u 45. minuti,no sudac kaže - prekršaj na vrataru.

Utakmica se otvara u drugom poluvremenu, nakon flipera u šesnaestercu na loptu dolazi Vedran Purić i s dvadesetak metara para mrežu.

Nervoza je u zraku, a s obje strane  - dva nevjerojatna promašaja. Ljutnja na klupi Dragovoljca u 70. minuti - poništen je pogodak Ilije Sivonjića - zbog igranja rukom? A onda u 78 minuti preokret nakon proigravanja Mateas Delić je koncentriran. Baš kada su Farmaceuti mislili kako su spašeni, svijeća putuje prema njihovom golu u 92-oj minuti, a legenda HNL-a Ilija Sivonjić ovaj put ne promašuje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo propustili da ovo pobijedimo jer smo do 93. minute imali tako reći pobjedu u džepu, no ta jedna lopta koja putuje 60 minuta mislim da se u prvu ligu ne smije desiti", izjavio je Ivan Katalinić, trener Slaven Belupa.

"Naša su dva gola po meni bila regularna prvo treba krenuti od toga. Mi smo bili bolja momčad puno više smo igrali, puno smo bili opasniji", kazao je Krešimir Ganjto, trener Hrvatskog dragovoljca,

A u Puli u okršaju Istre i Splita,  svakoj momčadi po jedno poluvrijeme.U 37 minuti neopasnu loptu u pogodak  pretvara Dejan Radonjić - jasno je za koga - Igora Pamića.

Split opasniji tek u nastavku, Rebićeva vratnica u 57. minut,  a izjednačenja tek u 87. minuti, obrana nije pazila na Aljošu Vojnovića. Proslavio se do kraja  Rebić i zbog psovanja suca propustit će derbi s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudac neke stvari i ne mora čut pogotovo ako nisu blizu njega, ali evo on je čuo", rekao je Stanko Mršić, trener Splita.

"Za Istru zime nema, ali normalno da žalimo za dva boda, žalimo imali smo ih", kazao je Igor Pamić, trener Istre 1961.

Imala su ih i Istra i Dragovoljac. Uloge favorita sinoć nisu prihvaćene.






Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo