Pripremite se za 4. Croatian International Airshow

Na varaždinskom aerodromu, 18. i 19. lipnja održava se 4. Croatian International Airshow. Pripreme su u punom jeku, a potvrde o sudjelovanju stižu sa svih strana Europe.

1.6.2011.
13:52
VOYO logo

Stotinjak atraktivnih zrakoplova sudjelovat će na aeromitingu, a posebnu pažnju posjetitelja dobit će neki od najsuvremenijih vojnih i akrobatskih zrakoplova.

Mađarske oružane snage koje će nastupiti sa švedskim borbenim zrakoplovom tipa Gripen JAS39, zatim dolaze i francuski vojni zrakoplovi Alpha Jetovi te će program začiniti i pripadnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, odnosno akro grupe Krila Oluje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atrakcija za posjetitelje je i nastup specijalnih jedinica MUP-a RH te po prvi puta simulacija bombardiranja zamišljenih ciljeva na tlu.

Posjetitelji će tijekom dva dana programa imati priliku izbliza na tlu vidjeti sve zrakoplove i u mnoge ući te će također biti omogućeno i panoramsko letenje u pojedinim helikopterima i avionima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovogodišnjem CIAV-u sudjelovat će najmanje šest država a ulaznice za ovaj zrakoplovni spektakl bit će u prodaji od 1. lipnja u sustavu Eventima.hr.

Organizatori događaj žele približiti obiteljima te će za djecu do 14 godina u pratnji roditelja ulaz biti besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo