REAL UVJERLJIV / Preporođeni Chelsea nakon drame izbacio Talijane

Image
Foto: PIXSELL

Chelsea je nakon produžetka izbacio Napoli, dok je Real u Madridu s laganih 4-1 prošao moskovski CSKA.

14.3.2012.
23:09
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Chelseaja nakon sjajne su se utakmice protiv neugodnog Napolija plasirali u četvrtfinale, gdje će biti jedini engleski predstavnik. Unatoč prednosti od 3-1 iz prvog susreta, trener Napolija WalterMazzarri nije odustao od ofenzivne orijentacije pa je u špicu poslao čak trojicu napadača.

S druge strane, Di Matteo je u napad postavio samo DidieraDrogbu, ali Bjelokošćaninu to nije smetalo da u 28. minuti sjajnim udarcem glavom dovede Chelsea u vodstvo. Nastavio je domaći sastav s pritiskom i u sljedećim minutama, a takav im se pristup isplatio na samom startu nastavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je, naime, JohnTerry pogodio za prednost koja je Chelseaju garantirala prolaz dalje. Međutim, u 55. minuti hladan tuš za Stamford Bridge.

Švicarac Inler kroz šumu je nogu preciznim udarcem matirao Čeha za veliko slavlje nekoliko tisuća talijanskih navijača u Londonu. Raspjevane pristalice Napolija ušutkao je u 75. minuti FrankLampard pogodivši iz penala za 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da se rezultat nije mijenjao do kraja 90 minuta, igrali su se produžeci. U dodatnom vremenu bolje su se snašli domaćini, točnije, BranislavIvanović koji na asistenciju Drogbe donosi prolaz Chelseaju.

U drugoj utakmici večeri nogometaši Reala plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u Madridu svladali moskovski CSKA s 4:1, te s ukupnih 5:2 prošli među osam najboljih europskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je na Bernabeu očekivano prošao rusku momčad, iako domaći nisu briljirali u prvom dijelu. Pogotke su za Real dali GonzaloHiguain (26), CristianoRonaldo (55, 90+3) i KarimBenzema (70), dok je strijelac za rusku momčad, koja se na kraju ipak može pohvaliti da su u obje utakmice zabili Realu, bio ZoranTošić (77) sjajnim udarcem u same rašlje.

Real sada s nestrpljenjem čeka ždrijeb četvrtfinala u petak, koji ga može spojiti i s najvećim suparnikom, Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo