PRATIT ĆE SUSRET HRVATSKE I DANSKE / Predsjednica stigla u Rusiju i posjetila igrače: 'Prognoziram 3-1 za nas'

Image
Foto: RTL

Da predsjednica putuje u Rusiju ranije je priopćeno iz njezina Ureda

1.7.2018.
15:40
RTL
VOYO logo

NOVO:

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u Nižnji Novgorod. Posjetila je hrvatske reprezentativce i zaželjela im sreću. Također, sastala se sa hrvatskim stožerom te na kratko porazgovarala sa izbornikom Zlatkom Dalićem te njegovim pomoćnikom Draženom Ladićem

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Veseli me da su svi kao jedan i da je atmosfera tako dobra. Impresionirana sam igrom reprezentacije od samog početka", kazal je predsjednica te dodala kako je optimistična i vjeruje u današnju pobjedu.

"Prognozirati rezultat je nezahvalno, ali maloprije sam rekla da mislim kako ćemo pobijediti 3:1. Svi su dobro raspoloženi, i igrači i stožer. Izbornik Dalić je optimističan, ali i realan, a sviđa mi se poruka koju im je izbornik Dalić poslao: Igrajte za sebe, za Hrvatsku, za svoje obitelji. Budite opušteni i neopterećeni", poručila je Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RANIJE:

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otputovala je u Rusiju na utakmicu Hrvatske i Danske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vatrena atmosfera od ranog jutra. Idemo po pobjedu", napisala je u nedjelju ujutro na svom Facebook profilu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, uz fotografiju svog tima u zrakoplovu, na putu prema Rusiji gdje danas Hrvatska nogometna reprezetnacija igra u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva s Danskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nešto više od sat vremena objava je prikupila gotovo pet tisuća likeova.

Iz Ureda predsjednice poručili su kako se radi o privatnom posjetu i da je Predsjednica platila aranžman, let avionom i ulaznicu za utakmicu te da s njom ide njena šefica protokola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenimo i to da Grabar-Kitarović nije htjela odgovarati na novinarske upite o troškovima osiguranja koje ju čak po propisima mora pratiti na ovakvoj vrsti putovanja.

Kako doznaju reporteri RTL-a, Check In u Zračnoj luci obavili su ljudi iz predsjedničinog ureda, dok ona ipak nije trebala stajati u redu kao i svi ostali "obični navijači".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Predsjednica putuje u Rusiju ranije je priopćeno iz njezina Ureda

"Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nazočit će nogometnom susretu osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva koji će se održati između reprezentacija Hrvatske i Danske u nedjelju, 1. srpnja 2018. godine u Nižnjem Novgorodu.Predsjednica Republike u Rusku Federaciju putuje privatno kao navijačica i sama će snositi troškove", priopćili su iz Ureda

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo