SLATKE BRIGE / Pranjić na tromeđi Liverpoola, Seville i Lyona

Image

Prema pisanju medija naš vezni igrač najbliži je Englezima, iako mu je želja otići u Španjolsku.

31.5.2009.
9:57
VOYO logo

Tri kluba Liverpool, Sevilla i Lyon i dalje stoje u redu za 27-godišnjeg hrvatskog reprezentativnog nogometaša Danijela Pranjića, najboljeg igrača nizozemskog Heerenveena. Ako je vjerovati pisanju mnogih medija onda je Pranjiću i dalje najbliži Liverpool, a sam nogometaš je na razmeđi odlaska u Englesku i Španjolsku, što je potkrijepio nedavnim riječima za Sky Sports News.

"San je svakog nogometaša igranje u Liverpoolu, jer je to najveći klub u Engleskoj, rekao je Pranjić ali i dodao: "Ako bih ipak mogao birati između Engleske i Španjolske, izabrao bih Španjolsku jer volim taj tip nogometa i taj tip života."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, po pisanju v-bol.nl od Pranjića nije odustao niti francuski Lyon, koji je ove sezone završio na trećem mjestu Le Championnata, a prije toga je sedam godina uzastopno bio najbolji u francuskim okvirima.

Isti izvor navodi da trenutačno Lyonovi čelnici rade na dva moguća transfera ovog ljeta. U jednom poslu je glavna uloga Danijel Pranjić, a u drugom Islanđanin Eidur Gudjohnsen, nogometaš Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo