modrića se još čeka / Povratak na pobjedničke staze: Real s tri pogotka ispratio Espanyol

Image
Foto: AP Images

Golove za 14. ligašku pobjedu 'Kraljevskog kluba' ove sezone zabili su James Rodriguez (12), Gareth Bale (28) i Nacho (76). Real je od 53. minute igrao bez isključenog Fabia Coentraoa. Luka Modrić je i dalje izvan stroj zbog ozljede.

10.1.2015.
18:17
AP Images
VOYO logo

U susretu 18. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na Santiago Bernabeu pobijedio Espanyol 3-0 premda je skoro cijelo drugo poluvrijeme imao igrača manje.

Golove za 14. ligašku pobjedu 'Kraljevskog kluba' ove sezone zabili su James Rodriguez (12), Gareth Bale (28) i Nacho (76). Real je od 53. minute igrao bez isključenog Fabia Coentraoa.Luka Modrić je i dalje izvan stroj zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to prva Realova pobjeda nakon mini krize koja ga je zadesila u pohodu na svjetski rekord. Naime, Ancelottijeve su trupe nanizale 22 pobjede, nakon čega su izgubili tri utakmice u nizu, prijateljsku od Milana, prvenstvenu od Valencije te onu u Kupu kralja od Atletico Madrida.

Real vodi na ljestvici sa 42 boda, četiri više od Barcelone i Atletico Madrida koji će u nedjelju igrati međusobno na Camp Nou. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo